Данок за ергените над 35 години и момите над 30 години ?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Би било убаво за миг да прекинеш да ја лижеш чмарката (бар за момент) на нашиот ни пастир и да му кажеш прво да намали со апсурдните казни кои служат само за цицање пари на владините комарци, да научат што е тоа скромност, да научат што е практично во животот (очигледно само тие сметаат дека спомениците некако ќе ни ја воздигнат земјата наместо стимулирање на економијата) и конечно да се воведе стабилен правен систем, а не да си го менуваме секој месец како Хаити.
Немам партиска книшка да му лижам гз на некој ниту да му кажувам. Од вакви Легенди на форум а во живот се никој и ништо преку таквото ми е и највредно достигнување им е јадење бурек по форуми и лепење на етикети само затоа што кажал дека наталитетот кај македонците е во лоша состојба за разлика од албанците и за тоа да му лепиш етикета доволно зборува за твојата интелегенција и култура. Немам што повеќе да коменирам со никого на оваа тема повеќе што имав кажав, ако ви одговара да се сончате на плажа и да игнорирате цунами што доаѓа тоа не е веќе мој проблем.

Немам партиска книшка да му лижам гз на некој ниту да му кажувам. Од вакви Легенди на форум а во живот се никој и ништо преку таквото ми е и највредно достигнување им е јадење бурек по форуми и лепење на етикети само затоа што кажал дека наталитетот кај македонците е во лоша состојба за разлика од албанците и за тоа да му лепиш етикета доволно зборува за твојата интелегенција и култура. Немам што повеќе да коменирам со никого на оваа тема повеќе што имав кажав, ако ви одговара да се сончате на плажа и да игнорирате цунами што доаѓа тоа не е веќе мој проблем.

А што мислиш, зошто младите во помасовен број бришат од пастирската ни држава? И дали имаш намера да поддржиш ваков закон како што предлага Шехтански?

Инаку моето најголемо достигнување во живот ќе биде да ја пратам сестра ми фармацевт во Прага кај дечко и, па кога ќе се среди таму (земање државјанство и работа во фармацевтска компанија) фаќам правец и јас за Прага. Дотогаш остани ми жив и здрав со твоето најголемо достигнување- поддржувач на закони кои ни Сомалиец нема да ги прифати од што се толку ретардирани.

Ако збориме за овој излитена фаца е. Али го бркал ама не успеал.
Лелел CV крш :ROFLMAO: Адвокат на 12те киднапирани Македонци кои никогаш не ги најдоа и никого не осудија. Во 2009 година е назначен за прв директор на Агенцијата за управување со одземен имот (каква е оваа измислена позиција за земање државни пари?), а од септември 2010 е директор на Државниот инспекторат за локална самоуправа.(и пак директорче на државна цицка)
Па претседател и на ФК Вардар бил.
Ти ли бе што цел живот од мои пари живееш измислен данок ќе ми наметнуваш? Само вакви цел живот што се ранат од вашите пари може да измислат вакво нешто. Стопирај им таму се, избркај се на улица од државна администрација па ќе го прашам дали ќе му текне ваков закон! Додека ги раниме на глава ќе ни се серат.

А што ако сум грд како пес? ако никоја не ме сака, па дури и оние Албанките половни бегаат од мене? со кој да се земам, со бабами???

А што ако сум грд како пес? ако никоја не ме сака, па дури и оние Албанките половни бегаат од мене? со кој да се земам, со бабами???
Со некој поддржувач на законов, сигурно имаат испланирано Б план. Те ставаат на список за „одстрел“ и штом налета првата жртва веднаш ве спаруваат. Плус постои и можност за отварање на државна агенција за спојување срца во која рамковно ќе се вработат 2000 лица. Нека се врти парата :)

Со некој поддржувач на законов, сигурно имаат испланирано Б план. Те ставаат на список за „одстрел“ и штом налета првата жртва веднаш ве спаруваат. Плус постои и можност за отварање на државна агенција за спојување срца во која рамковно ќе се вработат 2000 лица. Нека се врти парата :)

Шо е ова бе Леандра, Египет? Ние Саудиска Арабија сме??? оти бе сите напред одат, ние назад???

Очекувам во иднина да прогласат и свињата како свето животно во МК да не се јади, оти дебели биле мажите со стомаци и затоа жените не ги сакале.....:tapp:

Ма ајде бе.....

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Така е! Што е со нас грдите (но шармантни!), уште во старт сме дискриминирани!

ајде ее е е буџетот да се напоолни . . . .јос малко :tapp:
легализација на дивоградби 1евро /квадрат ,
закон за пушење внатре. . .
собрачајни казни
ддв царина патарина сега и СЕКСАРИНА сакаат , знае ли некој колку видови давачки (Даноци) има во нашата земја ????????????????????

Ништо вие ќе си праќате пораки на ЕДО ТВ секоја вечер после 01:00 и ќе си ја чекате принцезата.:P
И ке се молиме на севишниот да ја начекаме пред 35-та оти инаку најебали сме ја. :icon_lol:

Шо е ова бе Леандра, Египет? Ние Саудиска Арабија сме??? оти бе сите напред одат, ние назад???

Нешто му доаѓа као баравте, гледајте.
Кога не оди, не оди. Наместо да збориме за научни достигнување, за вработувања, за култура и настани, за гостувања на музички ѕвезди, за врвни спортски достигнувања, за хармонија, за патувања кој каде бил, за стил и убавина, итн. Ние види...

Не ти си "независен" набљудувач :facepalm:

.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom