Поскапува струјата за 12%

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
e ke mu kaza na onaj smetka so nosit za struja ili pak ko ke dojdet da me isklucvet za struja ne plakanje abe so saton sa struja ke gi bija.

Струмикс напиша:
И малку ли е 9%? Сега ке живееме во мрак, оти пак ке ја покачат уште за некое процентче, па уште малку, па уште малку... Иста песна како со телефонијата (фиксна).

Абе секое покачување не е малку, ама шо да правиме кога немаме сопствени извори на струја и мораме да увезуваме струја од странство

Не сум за поскапување. Прво тоа да го расчистам, па после ќе напишам уште нешто.
Имаше акции за исклучување на јавни препријатија(ЈП), така? На армиски установи итн итн? Сите должат астрономски суми, така? Епа бидете паметни. Тие што не плаќаат ќе бидат исклучени, а плаќачите со покачувањата, полека но сигурно ќе го исплатат тој долг.

П.С. Сеуште некој само од надвор е крив за се?

Намалување на струјомери по поволна цена, брзо едноставно и загарантирано плаќање 50 % помалку од потрошеното!

kupete si sveki pobrzo, ke nastane mrak vo drzavava za brzo vreme ako ne se prezemi nesto od vladava

луѓето немаат доволно пари за да ја платат струјата.А и големиот степ на невработеност е голем фактор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom