Корисни "Metro" апликации за Windows 8

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Апликација за тие што се заинтересирани за програмирање, односно креирање на апликации :)

SnapCrab_NoName_2012-11-3_12-1-53_No-00.png

Мислам дека е срамота... сите овие програми се за таблет,ова не е за декстоп компијутер.

TrackSeries - Апликација за следење на сите серии што ги гледате плус со известувања кога доаѓа следна епизода од некоја ваша омилена серија. Прекрасна апликација!

TrackSeries - Апликација за следење на сите серии што ги гледате плус со известувања кога доаѓа следна епизода од некоја ваша омилена серија. Прекрасна апликација!

Ќе ја пробаме :)

Инаку еве уште една добра апликација (замена за лошата Xbox Music)
http://apps.microsoft.com/webpdp/en-gb/app/music-info/563888af-302e-4ca5-afbd-90cc214cc09f

Апликацијата се плаќа, но инсталирајте ја како Trial. Нема временско ограничување што значи пак е бесплатна.
Trial верзијата ги има скоро сите опции како платената и работи перфектно.

Мене лично не ми се допадна,посебно она со мејловите никако да се одлогирам
а најтажно е што не можам да си инсталирам Касперски.
она со ВИН.ДЕФЕНДЕР е катастрофа после 3 дена користење веке не може да се апдејтува,покажува дека мониторира,а уствари има и прашалник за вирус дефинициција
колку и да покушавам да го апдејтувам,секогаш вика провери си ја интернет конекцијата,а у ствари имам брзина од 10 мб.
брзината на виндовсот навистина е зачудувачка,за разлика од ХП-ВИН7 работи многу
побрзо,во однос на отварањето на апликациите и бровсерот,но не ми се допаѓа
што самиот без прашање се логира кај што не му е работата...
според тоа,што активно ги користам од еднаш ХП-ВИН7 во двата хдд,дефинитивно го заборавив 8-цата како оперативен систем. :(

она со ВИН.ДЕФЕНДЕР е катастрофа после 3 дена користење веке не може да се апдејтува,покажува дека мониторира,а уствари има и прашалник за вирус дефинициција
колку и да покушавам да го апдејтувам,секогаш вика провери си ја интернет конекцијата,а у ствари имам брзина од 10 мб.
брзината на виндовсот навистина е зачудувачка,за разлика од ХП-ВИН7 работи многу
според тоа,што активно ги користам од еднаш ХП-ВИН7 во двата хдд,дефинитивно го заборавив 8-цата како оперативен систем. :(

Си ја утнал малку темата :)

Користи си Windows Defender или пак врати се на Win7 и решен проблем.

Како прво ова е тема за корисни Metro апликации а не општа тема за Windows 8, за тоа имаш друга посебна тема и можеш да пишуваш тука. Друго, околу логирањето, ако не му дадеш дозвола нема да те логира секаде. Можеш да ги едитираш поставените сетинзи и каде што не сакаш да те логира едноставно блокирај или забрани го пристапот и готово.

ух,сори-ако може да се премести или избрише.:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom