M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TrackSeries - Апликација за следење на сите серии што ги гледате плус со известувања кога доаѓа следна епизода од некоја ваша омилена серија. Прекрасна апликација!
Мене лично не ми се допадна,посебно она со мејловите никако да се одлогирам
а најтажно е што не можам да си инсталирам Касперски.
она со ВИН.ДЕФЕНДЕР е катастрофа после 3 дена користење веке не може да се апдејтува,покажува дека мониторира,а уствари има и прашалник за вирус дефинициција
колку и да покушавам да го апдејтувам,секогаш вика провери си ја интернет конекцијата,а у ствари имам брзина од 10 мб.
брзината на виндовсот навистина е зачудувачка,за разлика од ХП-ВИН7 работи многу
побрзо,во однос на отварањето на апликациите и бровсерот,но не ми се допаѓа
што самиот без прашање се логира кај што не му е работата...
според тоа,што активно ги користам од еднаш ХП-ВИН7 во двата хдд,дефинитивно го заборавив 8-цата како оперативен систем.![]()
Мене лично не ми се допадна,посебно она со мејловите никако да се одлогирам
а најтажно е што не можам да си инсталирам Касперски.
она со ВИН.ДЕФЕНДЕР е катастрофа после 3 дена користење веке не може да се апдејтува,покажува дека мониторира,а уствари има и прашалник за вирус дефинициција
колку и да покушавам да го апдејтувам,секогаш вика провери си ја интернет конекцијата,а у ствари имам брзина од 10 мб.
брзината на виндовсот навистина е зачудувачка,за разлика од ХП-ВИН7 работи многу
побрзо,во однос на отварањето на апликациите и бровсерот,но не ми се допаѓа
што самиот без прашање се логира кај што не му е работата...
според тоа,што активно ги користам од еднаш ХП-ВИН7 во двата хдд,дефинитивно го заборавив 8-цата како оперативен систем.![]()