Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека ова е форум и секакви глупости може да се прочитаат и се помирив со тоа, live and let live. Ама, не очекував дека ќе налетам на вакво мислење.
Значи ти колнеш непознати луѓе, нит ги знаеш нит ги познаваш, живееш на илјадници километри од нив...само затоа што ти МИСЛИШ дека се ИНДИРЕКТНО поврзани со твоите теории, па нека бидат сега колатерална штета.
Ако веруваш во карма толку како прво, нема да кажеш ваква работа, зашто нели се се враќа.
Logic, you make none.
Американскиот народ не осетил туѓ бес освен божјиот. А останативе народи и те како го јаделе камшикот што божји што амерички.
Од сенди до сега настрадаа над 60 души кои не живеат во сад, а вие се накурчивте што им се поплавил менхетен на њујоркчаниве!![]()
Извини, кој си ти што вака мислиш дека смееш да теоризираш и да оправдуваш?
Dark Messiah of Might and Magic?
Ај прочитај се сам еднаш, онака објективно, како првпат да се читаш и види што поенти правиш.
Да? А 63та кај нас зашто имаше земјотрес? Што сме згрешиле? Ебате глупите теории.
Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!
Да? А 63та кај нас зашто имаше земјотрес? Што сме згрешиле? Ебате глупите теории.
Zemjotresite se od gavolot (zemja, podzemje, pekol), uraganite od gospod. (gledame kako se manifestiraat). Analogno, kazna oti nisto ne sme zgresile.
Gosh, read a book.
Stop it, you're killing meАко не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!
И тоа е зашто ГОСПОД така сака?
Свесен си дека има урагани на тоа место од постоењето на Голфската Струја? Тоа е онака милиони години пред да постои американецот.
Сериозно, се повеќе и повеќе ми е јасно зашто не се уклучувам на форумов како порано...
Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!
Eve edno malo video sto go snimav od pred zgrada....momentot koa rokna Edison centralata u Menheten..... (15 Kmh) od mene.....