Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека ова е форум и секакви глупости може да се прочитаат и се помирив со тоа, live and let live. Ама, не очекував дека ќе налетам на вакво мислење.

Значи ти колнеш непознати луѓе, нит ги знаеш нит ги познаваш, живееш на илјадници километри од нив...само затоа што ти МИСЛИШ дека се ИНДИРЕКТНО поврзани со твоите теории, па нека бидат сега колатерална штета.
Ако веруваш во карма толку како прво, нема да кажеш ваква работа, зашто нели се се враќа.

Logic, you make none.

Американскиот народ не осетил туѓ бес освен божјиот. А останативе народи и те како го јаделе камшикот што божји што амерички.

Од сенди до сега настрадаа над 60 души кои не живеат во сад, а вие се накурчивте што им се поплавил менхетен на њујоркчаниве! :facepalm:

Американскиот народ не осетил туѓ бес освен божјиот. А останативе народи и те како го јаделе камшикот што божји што амерички.

Од сенди до сега настрадаа над 60 души кои не живеат во сад, а вие се накурчивте што им се поплавил менхетен на њујоркчаниве! :facepalm:

Извини, кој си ти што вака мислиш дека смееш да теоризираш и да оправдуваш?

Dark Messiah of Might and Magic?
Ај прочитај се сам еднаш, онака објективно, како првпат да се читаш и види што поенти правиш.

Извини, кој си ти што вака мислиш дека смееш да теоризираш и да оправдуваш?

Dark Messiah of Might and Magic?
Ај прочитај се сам еднаш, онака објективно, како првпат да се читаш и види што поенти правиш.

Не сум месија, ама не се ни буш, клинтон, обама месии! Мајка им расплакаа на светов а посебно на балканов за овие две децении. Епа нека им врати господ!

Јас лично неможам да им пуштам ураган или да го запрам. Што си запнал да ме кривиш?

А 63та кај нас зашто имаше земјотрес? Што сме згрешиле? Ебате глупите теории.

Да? А 63та кај нас зашто имаше земјотрес? Што сме згрешиле? Ебате глупите теории.

Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!

Ако не си приметил, кај нас имало еднаш земјотрес, а кај американциве секоја втора година ураган!

И тоа е зашто ГОСПОД така сака?
Свесен си дека има урагани на тоа место од постоењето на Голфската Струја? Тоа е онака милиони години пред да постои американецот.

Сериозно, се повеќе и повеќе ми е јасно зашто не се уклучувам на форумов како порано...

Да? А 63та кај нас зашто имаше земјотрес? Што сме згрешиле? Ебате глупите теории.

Zemjotresite se od gavolot (zemja, podzemje, pekol), uraganite od gospod. (gledame kako se manifestiraat). Analogno, kazna oti nisto ne sme zgresile.
Gosh, read a book.

Zemjotresite se od gavolot (zemja, podzemje, pekol), uraganite od gospod. (gledame kako se manifestiraat). Analogno, kazna oti nisto ne sme zgresile.
Gosh, read a book.

Твоево ептен има повеќе логика отколку тоа дека Господ се замара со политичко израмнување на силите во светот.

Stop it, you're killing me :pos:

Ај запрашај се зошто Господ не ги сотре тотално наместо да ги боцка со ураганчиња на две години? Еве не мора да ги отреби, нека направи финансиски да пропаднат, да немаат пари за војна. Или нека му се јави на Обама на сон ии нека му каже: синко, не чини вака, ќе се караме.

Господ не ги сакал нив. Нас не сакал повеќе. Нам ни е супер, уживаме во добра клима башка слободно време колку сакаш... :facepalm:

И тоа е зашто ГОСПОД така сака?
Свесен си дека има урагани на тоа место од постоењето на Голфската Струја? Тоа е онака милиони години пред да постои американецот.

Сериозно, се повеќе и повеќе ми е јасно зашто не се уклучувам на форумов како порано...

Па што се уклучуваш?

Свесни биле тие во 16 век кај се населувале?

Amerikancite se pagan narod, ovie kazni se uste za ukradenata zemja, Indijanskiot bog Golemoto Nevreme uste im vraka za ova.
Nadvoresnata politika uste ne gi stignala, cekaj da vidis "nevreme", roevite od skakulci.. ili pak koga vodite ke pocrveneat i site ribi ke izumrat..

Sto sme storile nie, zemjotres na 100 godini.. kolektivnoto kradenje mastiki od prodavnica, sobereno, eve ni na!

Ај бе стајте и клуч на темава....ураганот помина...во Њујорк е моментално сончево.

А ако не ви е смачено америчка паника,тогаш сеуште сте потенцијален муштерија на Apple.

p.s само како статистика да ве потсетам дека низ светот од глад умираат околу 25.000 деца дневно,ама ете на никој не му текнало медиумски за тоа да се труби,коа ке дувне ветре во Америка било поинтересно.

God bless America
us_flag_xlarge.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom