Колку внимавате ....

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
не внимавам колку јадам и што јадам бидејки никогаш тоа немало ефект врз мојата тежина...

па внимавам на изгледот секако ако се здебелам гледам да намалам у храната да не јадам многу мрсно калорично посебно у лето кога го одголуваме телото не вежбам моментално премногу обврски а и мраза ме има фатено

Па внимавам на изгледот, мислам нормално е тоа. Ама диети не држам :nenene: Одам в теретана 2-3 пати неделно, возам ролери и.т.н

Па не внимавам на изгледот....:back:

Секогаш јадам најнормално, и кога ке накачам некое килце (а често се случува) си викам ај од утре помалце ќе јадам и нормално ништо не испаѓа од тоа:)

Воопшто не внимавам.Природно сум слаба и без разлика колку јадам тоа воопшто не се познава на мене.Имаше период кога се обидов да ставам некое кило ама безуспешно.....

Во последно време ептен слабо..Незнам зошто исгледа ради времето..

Пробав. И не успеав. Можам да внимавам на мачка или тенџере супа, на тежината моја јок. Храната ми е понекогаш излез од депресија, не можам да не јадам. Арна си сум. :tv:

ne vnimavam za toa kolku jadam-jadam kolku mi se jade...a koga ke vidam deka sum si napravila steta samata na sebe..e togas po4nuvam da si stavam kompeksi i po4nuvam da si kratam od zadovolstvoto(hrana..najcesto:gazirano, leb i blago)

Не внимавам,се до оној момент кога ќе сфатам дека стварно е време да си повнимавам на исхраната,а то ќе е кога нема да ме собираат ниту едни фармерки. Една недела да сум на строга диета ми е доволно да ослабам,ама треба да ме фати некоја јака желба за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom