Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Оф леле, лејмери. Комерцијално хејтање е ова на coldplay, gnr, u2, rhcp и слично. И не треба да очекувате камења ако ги хејтате нив, треба да очекувате лајкови

Темава е навреда за храбрите души што изхејтаа класици и култни филмови во сличната тема од Филм и ТВ

Тај дуел и крстење, чудење што го удривме во Филм и ТВ овде ми се чини нема да го видиме.

Чекам да видам дал некој Прл Џем ќе ги наброи. Е тоа ќе биде хејт. :rolleyes:

Да де баш Muse е најхрабро да се хејтаат, ништо повеќе од Coldplay и U2 да ги хејташ.

По логикава на Pluh најхрабар е dystopian :mad:, поради статусот кој Radiohead го имаат на форумов.

Ми се плаче кога ве прочитав крокодилски солзи ронам. Дај боже нет да ми снема во моментов.:icon_mrgr:

Ај не се фолирај, знаеш дека лајкови ќе збереше.
Камења еве сега кога ќе напишам: Muse.

Демек Muse се повеќе популарни од U2 или Coldplay. Гитла бе. :D

Еве да дополнам уште неколку:
KISS
Creed
The Black Eyed Peas
Green Day
Bon Jovi
Skid Row

и секако, сеа ми текна, чекам камењата - Металика.

Плус, Radiohead, Пинк Флојд, Рибља Чорба, скоро сите мак. бендови и сите бендови што звучат исто (а ги има катаљон).

Да се надополнам со исклучок на 4-5 песни и Deep Purple не ми правеле некој страшен мерак.
Добро си оди дискусијава, воздржете се од навреди :)

Queen се поим за ремек дела и текстови со длабочина да ги спомнеше The Rolling Stones или Beatles можеби би се согласил ама вака...
.

Муабетот за Битлси ми фати око.

Ги имаш преслушано па за да дадеш ваква изјава? Посебно доцниот период (сарџнтот, револверот, и тн)?

Според тоа што е напишано во претходниве 4 страници не постои бенд кој што не е префорсиран . o_O:cautious:
Уште Led Zeppelin и The Doors фалат и таман ке ги има скоро сите поголеми рок бендови во листата на префорсирани :icon_lol:

Usain Bolt
Тај шо ја пее "Лапсус" (преку онаквото, секој втор линк на фб е лапсус)
Мадона
Северина
Морон 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom