Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Не верувам дека заради името се затрчуваат. Мислам дека повеќе се слушаат Iron Maiden, да речеме, кај тие што почнуваат да слушаат метал.

Fade to Black и My Friend of Misery се одлични песни кај Металика, ќе се сложиш. :)

Јас порано многу повеќе слушав метал и многу повеќе бендови знаев. Малку ми стана досадна таа музика, и ја редуцирав бројката на бендови. Метал бендови кои сега ги слушам се: Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath, Danzig, NightWish, Dio, Dream Theater. Толку. (и My Dying Bride, но во подруга категорија би ги сместил, )

Но, многу, многу поретко слушам метал од порано. :)

Преценети се Korn, Antrax, Slipknot. :)

Особено вторите ми се жими к... Која педерчина од вокал :D
Женственост во метаљ (ако така се нарекува).

Првите онака, им најдувам по некоја песничка. А околу Антракс, шо знам, овде ко да не ми се мн познати во Македонијава, барем таков впечаток како да имам.

Инаку и јас метал баталив, освен чат пат пост метал ради гитарите и фјужн такоџе.
Која нагла промена чоече во музикава слушање сум ја сторил. Ептен во тивки работи почнав да уживам.

Ja Корн ќе ги спомнам како бенд шо органски не го поднасам, коа сме веќе кај нив. Ретко нумера шо не ми смета.

Особено вторите ми се жими к... Која педерчина од вокал :D
Женственост во метаљ (ако така се нарекува).

Првите онака, им најдувам по некоја песничка. А околу Антракс, шо знам, овде ко да не ми се мн познати во Македонијава, барем таков впечаток како да имам.

Инаку и јас метал баталив, освен чат пат пост метал ради гитарите и фјужн такоџе.
Која нагла промена чоече во музикава слушање сум ја сторил. Ептен во тивки работи почнав да уживам.

Да, тапа се Слипкнот.

Антракс се слушаат доста, но кај закоравените металци. Нема шанси некој таков да не ги знае. :D

Инаку, Рамштајн заборавив да ги додадам, тие имаат одлични песни исто. :)

Ти по кои беше запален порано ? :D

Ramstein, Radiohead, gansenrozis, itn

:свиркам:

Да, тапа се Слипкнот.

Антракс се слушаат доста, но кај закоравените металци. Нема шанси некој таков да не ги знае. :D

Инаку, Рамштајн заборавив да ги додадам, тие имаат одлични песни исто. :)

Ти по кои беше запален порано ? :D

Dream Theater, Blind Guardian, Rhapsody, Megadeth, Sepultura ( и остали проекти и бендови на Марк), Tool, Liquid Tension, Exivious, Pantera, Motorhead и така натака.

Ramstein, Radiohead, gansenrozis, itn

american-psycho.jpg

To не се рачуна за бенд со ,,Европската конвеција за признавање на бендови на меѓународно рамниште" усвоена во далечната 1967 година во Виена од страна на 36 земји потписнички.

To не се рачуна за бенд со ,,Европската конвеција за признавање на бендови на меѓународно рамниште" усвоена во далечната 1967 година во Виена од страна на 36 земји потписнички.

у нерви сум те поткачил, како само знаев :icon_lol:

Новите Arctic Monkeys не ми легнува такоџе :(

Неколку пати го преслушав последниот албум, освен песна до две, другото ми е онака.........Не им ја прифатив еволуцијата најдобро. Пред то ми беа интересен динамичен бенд за слушање.

еј, да не го заборавите и мерилин менсон :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom