Исплатливи понуди од нашите телеком оператори

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ne moze t mobile da pisuva na tarifite deka razgovorite se NEOGRANICENI a nikade ne pisuva kolku e toa neograniceno, znaci mozam 100.000 minuti da zboruvam? Ili treba da gubam vreme da baram tamu sos itni bukvi kolku e toa "neogranicenoto"?

Znaci ne moze t mobile da pisuva na tarifite deka razgovorite se NEOGRANICENI a nikade ne pisuva kolku e toa neograniceno, znaci mozam 100.000 minuti da zboruvam? Ili treba da gubam vreme da baram tamu sos itni bukvi kolku e toa "neogranicenoto"?
Ја како што разбрав сеуште немаат ставено лимит на минутите, и во call центар им кажувале дека стварно можеш колку сакаш да збориш, и стварно е неограничено. Само на интернетот, т.е. после 3 GB трансфер брзината се намалува на 64/64 kbps.

Ја како што разбрав сеуште немаат ставено лимит на минутите, и во call центар им кажувале дека стварно можеш колку сакаш да збориш, и стварно е неограничено. Само на интернетот, т.е. после 3 GB трансфер брзината се намалува на 64/64 kbps.
Mislis deka ova e mozno? Iskreno ne mi se veruva, pa ako site mozat neograniceno vo vistinska smisla na zborort, ke im krahira mrezata.Mora da ima fintica, t-mobile se mother of all fintici

Mislis deka ova e mozno? Iskreno ne mi se veruva, pa ako site mozat neograniceno vo vistinska smisla na zborort, ke im krahira mrezata.Mora da ima fintica, t-mobile se mother of all fintici
Mother of all fintici :pos: Изгледа сега за сега нема финтица, т.е. *-ца со 0.00000000001 фонт, ја би ти препорачал да почекаш некое време, да видиш како ќе идат работиве, се разработи конкуренцијата, се подобри и подобри понуди ќе искачаат...

Само што се јавив во контакт центар, и ми кажаа дека веќе нема да имаат неделни понуди, таа што ми се јави ми рече дека до нова година ќе има многу надополнувања, и ми рече ако не ми се брза да почекам, така да тој што планира да обновува или започнува нов договор, нека се стрпи.

Дај кажите нешто за оваа Промо понуда од т-мобиле.. Вака изгледа примамлива. Конкретно ме интересира Промо 499 денари.. Имаш неограничено во Т-Мобиле и Т-Хоме, неограничен интернет и 100м кон останати мрежи.. Мене ме интересираат колку се тие неограничени разговори во Т-Мобиле и Т-Хоме и колкавав е неограничениот интернет, пошо сум сигурен дека има *ки само што не ги имаат напишано.

Дај кажите нешто за оваа Промо понуда од т-мобиле.. Вака изгледа примамлива. Конкретно ме интересира Промо 499 денари.. Имаш неограничено во Т-Мобиле и Т-Хоме, неограничен интернет и 100м кон останати мрежи.. Мене ме интересираат колку се тие неограничени разговори во Т-Мобиле и Т-Хоме и колкавав е неограничениот интернет, пошо сум сигурен дека има *ки само што не ги имаат напишано.
Интернетот после 3 GB се намалува на 64/64 kbps. Разговорите засега немаат *-ци и се навистина неограничени.

За договор во Т-Мобиле потребно беше да имаш документ дека примаш редовно плата и дека си вработен така?
да, и платена сметка

понудата е добра, ама во именикот едвај 10 броја имам на Т, од кој со 2-3 контактирам почесто, 90% ми се на оне, и со 3000 мин месечно си сум таман :))

Некој нешто со Samsung S3 Mini? Го има во т-мобиле... На 500 денари претплата е 11.000 денари. Исплатливо да се потпиши договор?
За иста цена имаш и Xperia P,разгледај ги двата телефони и одлучи се,не го имам работено Самсунгот ама Xperia P e супер,само малце батеријата е послаба..

Џабе таков опремен телефон, со толку слаба батерија...
--- надополнето: 4 декември 2012 во 17:13 ---
Не знам зошто инженериве место да се концентрираат на правење n - јадрени процесори, или некои глупи и некорисни технологии, не поработат некое време на времетраењето на батериите, што е општ проблем, не само кај смартфоните, туку и кај лаптопите, таблетите, итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom