Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toreador напиша:Хехехе некој ми проговори па и паметна женска дури а сношти се зачленив.![]()
:lol: :lol: :lol:
Whatever....
Како и да е, целсно се за Масони никој од нас обичните смртници нема да знае оти како што реков за илуминатите, Масоните се "Shadow Goverment" официајлно не постојат а пак си прават пуздер нис светот. За зачленување има многу штосни срања, ја заборавив страната, треба да веруваш и во божество, не кажува какво, само вели божество. :shock: :? Дали и Бог, Сатана, Буда или Црвенковски не се спомнува ништо. Сакам да кажам, такви организации никогаш не си ги издаваат стварните информации зашто ке си го откријат идентитетот. Можда се добри луѓе, можда се сатанисти, важно се многу моќни и држат дебел процент од светска економија. Сличен на тој ред е и редот во универзтиетот Јејл во америка има филм за тоа се вика Черепот. Филмот е иначе за редот, Череп и коски, ред во кои се цленови и многу амерканси политичари, и си имаат признаено дека се членови на тој ред.
Јас имам неколку делови од оваа книга. Ми се допаѓаат. Читливи се.Johnny Stulic напиша:Interesna kniga na ovbaa tematika e "Noviot svetski poredok" od nikola nikolov edno e citliva i e mnogu razbirliva
aleksandra85 напиша:Не е така бе дечки ...Масоните немаат никаква врска со Исус ...
Вака тоа е секта во која се вршат разни обреди
за да влезете во неја ве водат во специјална просторија како да ви објаснам нешто како лавиринт и таму после неколку обреди ве ставаат во нивниот ред...Самоит збор Масон има значење зидар е и имаат симболи како:камен чекан мистрија....Имам книга дома ке ви искуцам некои извадоци за тоа инаку имам слушнато дека Стојан Андов е Масон