Работи од минатото

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Од шок мастикиве ми се обра устата кога видов повторно :D
Каква џвачка човече, Саладин чувај една за мене.

Албум Џурасик парк, што се виткаше во ролна, како хамер...
Ама нема шанси слика од ова да најдам :D

damn, до пред некое време ја имав негде дома кутијата као цилиндер од ова :)

иначе, исто сликичињата за Светско првенство 1998 што паѓаа у мастики, се добиваше топка нешто ако го пополниш албумот мислам, знам Шукер најретко се паѓаше :LOL:

од ова животинсково царство кутија со чоколада беше наградата..

Atari-2600-Console.jpg

сепак рачките биле како на сликите,која радост беше кога ми го донесоа еххххххххххх

Којзнае колку пати иам скршено ручка само на играта со змијата и косачот. И со подморницата ми беше многу јака :)
s_SubScan_3.png

музиката кој ќе дојде време да ја погодиш главната подморница што носи најмногу поени беше епик :LOL: пред едно година време баш најдов емулатор да се потсетам на игрите... а и дискета никако не можеа да најдат моите за чудово :(

Моментот кога славиш роденден, а за поклон сите другарчиња од одделението ти носат тетратка и молив, а оние со кои си поблиска ти носат +

Прегледај го приврзокот 50912 или Прегледај го приврзокот 50913 :icon_mrgr:

Употребата на помагалава беше навистина интересна, а не како денес ‘‘компјутер за секое дете‘‘
Прегледај го приврзокот 50914
Прегледај го приврзокот 50916 :icon_mrgr:

Моментот кога секоја пролет не ‘‘запрашуваа‘‘ со бел прашок против вошки, па целото училиште шеташе со бели коси :icon_mrgr:
Последниве две помагала јас не ги искусив никад пошо математика ептен ми иде уште од мала и знаев операции со броеви уште од прво :pos: ама затоа цртав ко некое дете со посебни потреби :(

омг, омг, крајот! :pos: :pos: :pos:
цела тема е урнебес, ама ова е КРАЈ! :pos:
Мислев само ја сум имал овакво. :pos:
Леле колку истрпено има куклава само она си знае! Фрлај ја, влечи ја, колку пати само врз неа сум го истурил гневот коа некој ќе ме изнервира. Замислено другарче. :D
Али гајле немаше, мислам дека уште здрава стои некаде зафрлена. :гик:
леее и ја прв пат слушам и гледам дека и некој друг имал ваква кукла :pos: милслев дека само ние дома сме имале. од сестра ми беше, а ја доби во наследство од постарата братучетка. инаку куклава се викаше Александар и и беше сопруг на сестра ми т.е. мој зет :oops: не дека дома немаше други кукли (милиони сега во вреќи, во торби стојат в подрум) ама оваа беше посебна. и нашата колку ќотек има изедено.... ехеее.......еееее времиња.
:pos: и до пред некое време куклава ја гледам низ дома ми се мафташе, кај ли замина сега :rolleyes:

Мислам дека го заборавивме реквизитов за правење меурчиња од сапуница...Мене сапуницата ми ја правеше мајка ми со "легендарниот сјај" за садови на Охис...:pos:

soap-bubble-maker-70ml.jpg

sheqer dhe super sjaj.JPG

Џамлии:eek:

50553_53484935355_4600667_n.jpg

Овие беа коњаци:P

Со нив лешперите не играа:) Стално спиеја у шлајка.

Самолепливите сликички вредеа како 3 залепени па исечени:cool:

Super_Mario_World-90s-431.jpg

Game_SMB3_screen_1.gif

Super Mario :vozbud:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 22:17 ---
и едни мрсули со очи и со уши ,носој гнасно шо мирисаја шо ги лепевме по зидој тавани ама не можам да најдам слика

Leeeelej hahahha na cas ednas cela ucilnica ja izlepivme , pravi mrsuli :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom