Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Албум Џурасик парк, што се виткаше во ролна, како хамер...
Ама нема шанси слика од ова да најдам![]()
![]()
сепак рачките биле како на сликите,која радост беше кога ми го донесоа еххххххххххх
Последниве две помагала јас не ги искусив никад пошо математика ептен ми иде уште од мала и знаев операции со броеви уште од првоМоментот кога славиш роденден, а за поклон сите другарчиња од одделението ти носат тетратка и молив, а оние со кои си поблиска ти носат +
Прегледај го приврзокот 50912 или Прегледај го приврзокот 50913
Употребата на помагалава беше навистина интересна, а не како денес ‘‘компјутер за секое дете‘‘
Прегледај го приврзокот 50914
Прегледај го приврзокот 50916
Моментот кога секоја пролет не ‘‘запрашуваа‘‘ со бел прашок против вошки, па целото училиште шеташе со бели коси![]()
леее и ја прв пат слушам и гледам дека и некој друг имал ваква куклаомг, омг, крајот!![]()
![]()
цела тема е урнебес, ама ова е КРАЈ!
Мислев само ја сум имал овакво.
Леле колку истрпено има куклава само она си знае! Фрлај ја, влечи ја, колку пати само врз неа сум го истурил гневот коа некој ќе ме изнервира. Замислено другарче.
Али гајле немаше, мислам дека уште здрава стои некаде зафрлена.![]()
и едни мрсули со очи и со уши ,носој гнасно шо мирисаја шо ги лепевме по зидој тавани ама не можам да најдам слика