Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.642
- Поени од реакции
- 10.241
Додека сте кај нинтендава, која мака беше кога ќе се прегрееше адаптерот, па тргни го настрана да се лади![]()
Стај го у фрижидер 5 минути и почнуваш пак.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека сте кај нинтендава, која мака беше кога ќе се прегрееше адаптерот, па тргни го настрана да се лади![]()
Темава - омиленаБоже колку убаво ни било. Го барав цртаниот „Мразулко“, оној со снегулките, ме фати носталгија за тој цртан, а линк нигде не можев да најдам, ниту еден не е активен, па викам ај тука да не има нешто, а тука, ризница од спомени.
![]()
Темава - омиленаБоже колку убаво ни било. Го барав цртаниот „Мразулко“, оној со снегулките, ме фати носталгија за тој цртан, а линк нигде не можев да најдам, ниту еден не е активен, па викам ај тука да не има нешто, а тука, ризница од спомени.
![]()
Верувале или не Челзи имаше најаки оцени на оваа фифа![]()
А и фифа 1999 музиката, fatboy slim rulz
10 Минути чекав додека да ги ислушам песните па тогаш играв утакмица
а NBA Live 99 мислам беше со најаката песна кога ќе го стартуваш цд-тоА ФИФА 98?
Кога да мириснам печена пченка ме потсеќа на некоја ноќ кога сум имал 10 години, крвави колена од фудбал или паднат од велосипед дента и вечерта по крадени пченки.Потоа, првите чекори во криминалот: крадење пченки. Малку работи се поубави од колективно печење украдени пченки навечер, на „скришно место“. Нормално понатаму приказната преминува во организиран криминал, отсек сливи и цреши, за кои се потребни неколку другари на клучни стратешки позиции и по можност оштетената странка да има преку 80 години. Времиња...