Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе кај нас претседател закопаа предвреме, не па некои ‘смртници‘...Најверојатно?
А бе дали се нормални како известуваат. Ако не си сигурен за вакви вести, не ги постирај на интернет. Не ми се јасни нашиве портали. Се надевам не е вистина, ќе се воздржам од давање сочувство, затоа што не е потврдено и не би сакала предвреме да коментирам на вакви трагедии...
Подобро објаснување од ова тешко да може да се најде
http://www.facebook.com/zoran.vasilevski.31?ref=ts&fref=tsКој се клади дека на крај ќе испадне нема грам вистина во оваа вест?
Дај боже да е така, за смрт зборуваме. Само, со оглед на тоа кои медиуми први ја пуштија „непотврдената вест“, ми мириса на уште една тешка глупост за билдање публицитет. Пак ќе кажам, не дека сум фан на овие двајца, ама дај боже да не е така.
Се враќаат зокита и роза со кола. Се кини гума, зоки вриска, а хелена роза зема клучот во рака и почнува да го одвртува бандашот.
Зокита од досада,си замислува што ќе се случеше ако наместо гума се десеше сообраќајка...влегува во филм, и замислува како сите женски што го откачиле му доаѓаат на погреб и плачат по него, вестите се обоени во црно со ИН МЕМОРИАМ за зокита, и очекува поголем спектакл од онај за тоше проески.
Наеднаш, засилено фиќо со огромната бучава му го одзема вниманието, и се врајќа во реалноста, и го бара телефонот на хелена роза, која веќе го одвртува последниот штраф на бандашот да смени гума, се јавува до либертас порталот и им кажува дека си ја видел сопствената сообраќајна несрејќа во која трагично веројатно загинува, и ги моли да му го одјават фејсбук профилот.
Либертас објавуваат вест, народот чита и не го боли, и продолжува да го гледа Феликс кој наскоро валјда ќе скокни од вселената...
Zoran Vasilevski
33 minutes ago near Skopje
zivi sme zdravi,ni se dupna guma,izletavme od patot i se e ok,bez panik