Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Војо ќе кути , додека парот педери се лапаат ,а посвоеното дете ги гледа мама Станко и тато Левко како се лапаат. А гледа дека во околината е уствари се обратно од тоа дома што му се случува , можеш да замислиш кој шокови ќе ги доживее тоа дете па и да остане хетеросексуалец , цел живот сите ќе се исмејуваат на него ене го тој со родители педери, а што е криво посвоеното дете што педери го посвоиле , имал неколку месеци кога го посвоиле немал право на избор, а ќе ги трпи последиците од таа законска одлука дека освен што можат од ист пол да идат во брак дека можат и деца да посвојуваат. Нема шанси да подржам такви закони. Ако треба Билборди ставајте.

Ете го проблемот. Кој ќе го исмејува? Кој и да е - нека не го исмејува и решен проблем. Озбилно, толку ли е тешко да се сфати?

Значи Војо ќе кути , додека парот педери се лапаат ,а посвоеното дете ги гледа мама Станко и тато Левко како се лапаат. .

Зошто мислиш дека тоа би го правел пред моето дете?

Фор д сејк оф јор аргјумент, Мајка ти и Татко ти лапаа ли се пред тебе?

Македонското општество е базирано на покажувајне со прст, а не е базирано на дијалог. Сакаме да бидеме општество со дијалог, ама не бива. Хомосексуалците и да можат да се женат, ќе бидат мета на напади, исмевања, дискриминација, и тивок отпор од останатите.

Мајкаму и Таткому не биле педери склони на девијации и девоијантно однесување, дури не верувам дека таткому некогаш,се шетал по улица облечен во розеви купаќи. :pos:
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 22:52 ---
Зошто мислиш дека тоа би го правел пред моето дете?
Пошто не е твое, нема никогаш ни да биде твое.

Ете го проблемот. Кој ќе го исмејува? Кој и да е - нека не го исмејува и решен проблем. Озбилно, толку ли е тешко да се сфати?
Кога ќе го спроведеш тоа во праска јави ми се, ќе те однесам кај сакаш на крстарење:)

Кога ќе го спроведеш тоа во праска јави ми се, ќе те однесам кај сакаш на крстарење:)

Не можам ја сама да го спроведам тоа во пракса, али убаво што сфаќаш што е уствари поентата :)

Пошто не е твое, нема никогаш ни да биде твое.

Да, од тебе ќе барам писмено одобрение, со потпис. И таксена марка.

Ако веќе ме цитираш, барем одговори на прашањето. Или ти снема аргументи? Да не треба јас сега да те воружувам со аргументи?

Не можам ја сама да го спроведам тоа во пракса, али убаво што сфаќаш што е уствари поентата :)
А јас помислив дека ќе продолжи реченицата со али убаво што ќе ме однесеш на крстарење.:)

А јас помислив дека ќе продолжи реченицата со али убаво што ќе ме однесеш на крстарење.:)

She's not available. Now answer my God damn question.

Velvet She не е повеќе тука. Но можеби можеш да си најдеш некој крупен, доминантен хомосексуалец да го однесеш на крстарење. Можеби и убаво да си поминеш...

:sneaky:

Velvet She не е повеќе тука. Но можеби можеш да си најдеш некој крупен, доминантен хомосексуалец да го однесеш на крстарење. Можеби и убаво да си поминеш...

Старо моден дечко сум јас не правам ни муабет со педери не нешто повеќе.

Сеа ..... не мора да е крупен. Доминантноста доаѓа во сите големини :D. Башка не сум бил на никакво крстарење до сега ... :(
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 23:52 ---
Старо моден дечко сум јас не правам ни муабет со педери не нешто повеќе.

Па не мораш да правиш муабет бе. Само ќе општиме физички и ќе ме частиш пијачки :D

Никогаш не е касно да ги прошириш хоризонтите.

Или друго нешто да прошири ... :D

Да, од тебе ќе барам писмено одобрение, со потпис. И таксена марка.

Ако веќе ме цитираш, барем одговори на прашањето. Или ти снема аргументи? Да не треба јас сега да те воружувам со аргументи?
Далеку од тоа дека немам аргументи синко мој педерски, но мораш да признаеш дека човек слободно може да се подзамисли дали е вистинита онаа народната. Ти си у гз праен.
Пошто за да имаш дете , и да биде твое треба ти да го направиш, пошто не гледам дека машко може да раѓа затоа и ти велам дека тоа не е твое дете, единствено само ако си решил да излезеш на правиот пат и да почнеш да имаш односи со жена која би се нафатила да ти роди дете.
Посвоител и родител не е едно исто, посвоителот е старател, и во никој случај ниедно посвоено дете технички не е негово, иако од сентиментални причини посвоителот може и најчесто го нарекува мое дете.
и не гледам причина ако се лапаш пред деца на непознати луѓе зошто не би се лапал и пред тоа дете. Е сега па се поставува друго прашање, ти како латентен педофил дали не би се обидел да го злоупотребиш тоа дете, и дали тоа би се сметало како инцест ?

Нашиот став е многу едноставен: Бла, бла, бла, бла, бла, бла, официјален став, бла, бла, Словенија, бла, бла, Хрватска, дискриминација, партнери, бла, бла, бла. :pos:

Многу едноставен ставов, никаде не спомена ниту право на брак, ниту посвојување на деца. Што ти прави страв од Бране. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom