Повик од „анонимен број“

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум прашувала, и едниствено решение е секој месец да им плаќаш за услугата. Неможеш да дознаеш кој ти ѕвонел порано, но можеш да дознаеш од сега натаму кој ќе ти ѕвони.

:)

Како ??? мислам си плаќаш нешто и ако ти звони некој со скриен после можеш да дознаеш ? за тоа мислиш ?

Како ??? мислам си плаќаш нешто и ако ти звони некој со скриен после можеш да дознаеш ? за тоа мислиш ?
Ако плаќаш таква услуга нема веќе скриени телефони да ти покажува туку исто како да не е скриен, нормален број.

На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало и чекаш да ти каже и он од таму нешто нели што му треба како му треба и слично и се испичка и ми спушти одкако си ја исполни целта најверојатно (само господ знае каква цел)....наредно нешто што направив отидов во ГТЦ во ONE и на таа вработената и викам фино и убаво дека сакам да дознаам кој беше тој што ми сврте со анонимен број...девојкава ми вика дечко неможе да дознаеш кој ти свртел тоа само во МВР...(во тој момент спој на жици во главата) и и викам добро како може вие да направите таква услуга со скриен број достапна за сите корисници а притоа кога ќе ви се побара од вас да дадете информација не давате ? нели е логично таа услуга со скриен број да не биде достапна за сите ? односно тој што сака со скриен број да врти да треба да си доплати за таа услуга ? ебате ми врти некој со скрие број и неможам да дознаам кој е дури и неможе да си доплатиш за да дознаеш кој ти вртел...Каква е логикава ??? морало во МВР абе ајдеее жити се ти ебам неспособните оператори да ти ебам...

Во скоро цел свет е исто како и кај нас. И во Гуалалумпу да сакаш да откриеш број, пак мора да одиш во МВР. Многу нормално. Паметна работа.

Во скоро цел свет е исто како и кај нас. И во Гуалалумпу да сакаш да откриеш број, пак мора да одиш во МВР. Многу нормално. Паметна работа.

Според мене по логично е да плаќаш предплата за да можеш да вртиш со скриен број а не вака на кој му текне ти врти со скриен број...

Kaj e ова бе? :eek:

Речиси секаде во светот опцијата да вртиш анонимно е безплатно. На самиот мобилен имаш опција да исклучиш покажување на бројот. Тој што врти и плаќа има право на анонимност. Убаво ти рекле за такво нешто ако има причина идеш во МВР и они со налог може да дознаат подоцна од телефонската компанија.

На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало и чекаш да ти каже и он од таму нешто нели што му треба како му треба и слично и се испичка и ми спушти одкако си ја исполни целта најверојатно (само господ знае каква цел)....наредно нешто што направив отидов во ГТЦ во ONE и на таа вработената и викам фино и убаво дека сакам да дознаам кој беше тој што ми сврте со анонимен број...девојкава ми вика дечко неможе да дознаеш кој ти свртел тоа само во МВР...(во тој момент спој на жици во главата) и и викам добро како може вие да направите таква услуга со скриен број достапна за сите корисници а притоа кога ќе ви се побара од вас да дадете информација не давате ? нели е логично таа услуга со скриен број да не биде достапна за сите ? односно тој што сака со скриен број да врти да треба да си доплати за таа услуга ? ебате ми врти некој со скрие број и неможам да дознаам кој е дури и неможе да си доплатиш за да дознаеш кој ти вртел...Каква е логикава ??? морало во МВР абе ајдеее жити се ти ебам неспособните оператори да ти ебам...
Секој има право да врти анонимно, ти имаш право да отидеш во МВР и да побараш да го откријат бројот и чив е тој број.
Потоа следуваат прашања од типот колку анонимни повици си добил , дали имало закани од личноста која што ти вртела сп скриен број, зошто сакаш да го дознаеш бројот. ПА ке си потпиш документ дека си согласен да ти се снимаат телефонските разговори, заради докажување на делото.
И веројаноста да го дознаеш бројот и сопственикот ти се рамни на 0.

На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало
Де бре другарче два месеци му ја мислиш кој ти ѕвонел на 3 Август? Браво

Не бе брат не му ја мислам него сега ми текна овде да пишам :)

може некоја те симпатише ама нема храброст да ти каже у лице :D + 1:35 почеток на ситни саати :P

може некоја те симпатише ама нема храброст да ти каже у лице :D + 1:35 почеток на ситни саати :P

Дали е симпатишување (хаха) кога некој сака да те намести да те истепаат ? :pos: не е некако тоа ама има секакви болни луѓе по планетава така да ништо не ме изненадува повеќе...

Дали е симпатишување (хаха) кога некој сака да те намести да те истепаат ? :pos: не е некако тоа ама има секакви болни луѓе по планетава така да ништо не ме изненадува повеќе...
Ако те закачаат тие јави ни (само немој од скриен број) на нас кајганаџиите ние сме храбри луѓе,за кајганаџиа рака даваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom