Повик од „анонимен број“

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е симпатишување (хаха) кога некој сака да те намести да те истепаат ? :pos: не е некако тоа ама има секакви болни луѓе по планетава така да ништо не ме изненадува повеќе...
Ако те закачаат тие јави ни (само немој од скриен број) на нас кајганаџиите ние сме храбри луѓе,за кајганаџиа рака даваме.
Ако некој те закача јави ми се (од скриен број) заедно да бегаме. :D

Ако некој те закача јави ми се (од скриен број) заедно да бегаме. :D

Јас мислам дека најпаметно ќе биде да и се вратам на онаа во гтц :pos:
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:16 ---
one missed call :Dthe ring ... dobroe stom ne ti kazal deka ke umres za 7 dena :D

It was more the one missed call...:pos:
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:21 ---
Кога немав девојка никој не ме рчкаше а сега...таман си фатив девојка и телефони звонат фрчат непознати броеви поминуваш по улица сите зјапнале во тебе абе у пм што да ти кажам...аххх жени кој може да ги разбере :pos:

А да не биле некој од кај тебе од маало,им било досадно па решиле малце да те зезаат пошто кај мене во маало е многу актуелно тоа сега,сум бил иницијатор и жртва.

На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало и чекаш да ти каже и он од таму нешто нели што му треба како му треба и слично и се испичка и ми спушти одкако си ја исполни целта најверојатно (само господ знае каква цел)....наредно нешто што направив отидов во ГТЦ во ONE и на таа вработената и викам фино и убаво дека сакам да дознаам кој беше тој што ми сврте со анонимен број...девојкава ми вика дечко неможе да дознаеш кој ти свртел тоа само во МВР...(во тој момент спој на жици во главата) и и викам добро како може вие да направите таква услуга со скриен број достапна за сите корисници а притоа кога ќе ви се побара од вас да дадете информација не давате ? нели е логично таа услуга со скриен број да не биде достапна за сите ? односно тој што сака со скриен број да врти да треба да си доплати за таа услуга ? ебате ми врти некој со скрие број и неможам да дознаам кој е дури и неможе да си доплатиш за да дознаеш кој ти вртел...Каква е логикава ??? морало во МВР абе ајдеее жити се ти ебам неспособните оператори да ти ебам...

За да не плаќаш 250 денари месечно за да не ти вртат од скриен број, најдобро не кревај на тие броеви...а во секој случај не се замарај многу на секој му се десило истото, немој она македонското ќе видат сите мам.....они мене ќе ми вртат (y)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:34 ---
А да не биле некој од кај тебе од маало,им било досадно па решиле малце да те зезаат пошто кај мене во маало е многу актуелно тоа сега,сум бил иницијатор и жртва.

Кај мене еден му пратија порака преку интернет нели може да се пише кој е испраќаш (во случајов t-mobile) дека по случајна ждрепка добитник е на Samsung Galaxy 2 и истиот сабајлето пред салон на t-mobile . Во салон му се изнасмеале а овој се изнакарал дека сакале они да му го земат :tapp:

Не бе брат сите беа до мене испаѓа тоа од опција :)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 21:31 ---
Те бара пичинава 100% :icon_lol:

Здравје боже ќе потпишам за brazzers па нека звонат после :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom