Повик од „анонимен број“

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало и чекаш да ти каже и он од таму нешто нели што му треба како му треба и слично и се испичка и ми спушти одкако си ја исполни целта најверојатно (само господ знае каква цел)....наредно нешто што направив отидов во ГТЦ во ONE и на таа вработената и викам фино и убаво дека сакам да дознаам кој беше тој што ми сврте со анонимен број...девојкава ми вика дечко неможе да дознаеш кој ти свртел тоа само во МВР...(во тој момент спој на жици во главата) и и викам добро како може вие да направите таква услуга со скриен број достапна за сите корисници а притоа кога ќе ви се побара од вас да дадете информација не давате ? нели е логично таа услуга со скриен број да не биде достапна за сите ? односно тој што сака со скриен број да врти да треба да си доплати за таа услуга ? ебате ми врти некој со скрие број и неможам да дознаам кој е дури и неможе да си доплатиш за да дознаеш кој ти вртел...Каква е логикава ??? морало во МВР абе ајдеее жити се ти ебам неспособните оператори да ти ебам...

ќе си плаќаш по 240ден. кај твојот оператор секој месец, и нема да ти вртат со скриен број ..

јбг, се е за пари во денешно време ;)

ќе си плаќаш по 240ден. кај твојот оператор секој месец, и нема да ти вртат со скриен број ..

јбг, се е за пари во денешно време ;)

Абе јас нудев пари за да дознаам кој ми врти,мене не ми е проблем да ми вртат со скриен број...

Епа не е фер со скриен број педерски е...остај тоа него ова операториве аматерски...
Што е педерски жити се? Уживај малце. :)
А они не смеат да ти даваат така броеви, затоа е таа опција, да останеш анонимен. Иначе нема логика да постои.

Што е педерски жити се? Уживај малце. :)
А они не смеат да ти даваат така броеви, затоа е таа опција, да останеш анонимен. Иначе нема логика да постои.

Па ајде да речеме да уживам ама кога станува збор за очи во очи тогаш гаќите наполнети :pos: што храброст ќе имаа жениве...АКО е жена :confused:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 22:32 ---
таа е крива што работи таму у гтц
си требал поостро да и влезеш

Што да и влагам што да кинам нерви,се е џабе :)

На 3 Август во 1 : 35 часот по полноќ имав анонимен повик кој што траеше од прилика неколку секунди, и нели најнормално му викаш ало и чекаш да ти каже и он од таму нешто нели што му треба како му треба и слично и се испичка и ми спушти одкако си ја исполни целта најверојатно (само господ знае каква цел)....
Филмови :pos:
Е де, ти титкал некој копиљ, досадно му било... Што се исплаши ти толку :pos::pos:

Па и ти неспремен...пушти му некоја програма на тв, нешто на компјутер некое песниче...сепак не е малце 1:35 :D Само немој Талат да му го пушташ, досаден е.

Епа не е фер со скриен број педерски е...остај тоа него ова операториве аматерски...

И ти си нервозен на операторката, таа е таму како најниска позиција општо во ОНЕ, што ти е таа крива?? како таа да ти го каже бројот? таа си има овластувања до кај и е чергата и до каде ќе ги испушти нозете, што си запнал за неа? му нудеше неа пари и демек ке прифати и ке ти каже, што не одиш во претставништво во ОНЕ и зборувај со директорот и највисоката позиција па нека ти објаснат, жената ти кажала многу добро дека тоа го можеш во МВР и готово, е сеа ти што си ко дедоми тоа е друго, му дојде дома инкасаторот за вода тој караше по него оти струјата била скапа.....не е убаво

И ти си нервозен на операторката, таа е таму како најниска позиција општо во ОНЕ, што ти е таа крива?? како таа да ти го каже бројот? таа си има овластувања до кај и е чергата и до каде ќе ги испушти нозете, што си запнал за неа? му нудеше неа пари и демек ке прифати и ке ти каже, што не одиш во претставништво во ОНЕ и зборувај со директорот и највисоката позиција па нека ти објаснат, жената ти кажала многу добро дека тоа го можеш во МВР и готово, е сеа ти што си ко дедоми тоа е друго, му дојде дома инкасаторот за вода тој караше по него оти струјата била скапа.....не е убаво

Така ми е зборот јас не дека ја напнав јасно ми е...

Абе јас нудев пари за да дознаам кој ми врти,мене не ми е проблем да ми вртат со скриен број...

И јас сум прашувала, и едниствено решение е секој месец да им плаќаш за услугата. Неможеш да дознаеш кој ти ѕвонел порано, но можеш да дознаеш од сега натаму кој ќе ти ѕвони.

(:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom