Вино-Скоп 2012 (10.10.2012 -14.10.2012) - Плоштад Македонија

Мене ми беше фино денес. Гужва беше прилично, ама фино беше. Убаво си пројдов...:ROFLMAO: Кај Стоби беа поефтини вината од Сковин. Сковин чаша бело беше 100 денари, а кај Стоби, 70 денари мало шишенце. Мање више иста количина, ама поефтино беше. :icon_mrgr:

Отидов онака несакајќи, не ни знаев кои се изведувачи и што да видам - Нокаут. Сам себе убијал... :facepalm:

Отидов онака несакајќи, не ни знаев кои се изведувачи и што да видам - Нокаут. Сам себе убијал... :facepalm:
qyvhs227nhucfre6ty9o.jpeg

Него беа сеа "плугирани" или уште се во емо-анплагд филм?

Незнам колку слушнавте вчера ама Пере кажа дека вчерашната свирка била последна на Нокаут за оваа година во Скопје. Не верував дека ќе ги слушнам тие зборови од нив.
Рипли - верувале или не!!!

Не ги залажувај, катастрофа е виното :).

Има различни вина од 100-ка на Сковин,Вранецот е горчлив и кисел за разлика од Македонско црвено кое вечерва ми легна и тоа како .... :)

Има различни вина од 100-ка на Сковин,Вранецот е горчлив и кисел за разлика од Македонско црвено кое вечерва ми легна и тоа како .... :)
Ја им побарав црвено вино од 100-че тие ми дадоја Вранец. Таму на списокот со вина, пишува само црвено и бело вино, не пишува дали е Вранец, Мранец итн... не сум знаел дека имало и друго вино и дека не е само Вранецот. Ако имало избор тогаш е друго :)

Ја им побарав црвено вино од 100-че тие ми дадоја Вранец. Таму на списокот со вина, пишува само црвено и бело вино, не пишува дали е Вранец, Мранец итн... не сум знаел дека имало и друго вино и дека не е само Вранецот. Ако имало избор тогаш е друго :)

Извини моја грешка,од СТОБИ беа тие ние што ги земавме... :)

Незнам колку слушнавте вчера ама Пере кажа дека вчерашната свирка била последна на Нокаут за оваа година во Скопје. Не верував дека ќе ги слушнам тие зборови од нив.
Рипли - верувале или не!!!
Годинава завршува за 2 месеца. И чим е последна во Скопје значи дека ќе го потат по другите градови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom