Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи темата е --- Дали постои некој мобилен телефон кој неможат да го прислушкуваат ?
Па тој што знае дали постои таков телефон нека кажи ?!
Уште појаки се шо мислат дека прислушкувањето е на ниво на корисникот, а не на централата.Јаки ми се овие што на јавен форум прашуваат вакви работи![]()
баш тоа сакав да го напишам, гледам се нашол некој паметен да го напише ова, децава си мислат дека некој преку самиот телефон ги прислушкува па и дека преку тој фамозен нокиа 1100 тоа ќе го одбегнеУште појаки се шо мислат дека прислушкувањето е на ниво на корисникот, а не на централата.
Ти во ЦИА да не работиш?. Иначе како што веќе ти сугерираа пробај со гулаби.
Единствен сигурен начин на кој можеш да избегнеш прислушкување е да користиш burners, односно постојано да купуваш нови мобилни и после неколку повика да ги фрлиш. Меѓутоа, треба да пазиш и од кај купуваш, зошто ако купуваш од исто место можат да ти дадат "означен" телефон и пак ќе го изедеш.
Ова го научив од The Wire и Сопранови.
Тешко е да си дилер на дрога у денешно време...
Ако сакаш да ти ја почитуваат слободата и приватноста си криминалецМногу криминалци се накотија по форумиве![]()
Ако сакаш да ти ја почитуваат слободата и приватноста си криминалец![]()
Зошто некој нормален како тебе или мене не се плаши дека го прислушкуваат?