marTin*
мαјатιη™
Аха...прашањето ми беше дали полесно ке најдам со работа со тие сертификати.Пример одам во друга земја во Европа со македонски пасош и дали ке имам право на работа само со тие сертификати...Ако те бива зошто да не.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха...прашањето ми беше дали полесно ке најдам со работа со тие сертификати.Пример одам во друга земја во Европа со македонски пасош и дали ке имам право на работа само со тие сертификати...Ако те бива зошто да не.![]()
Немаш право на работа во друга држава со македонски пасош па и 2 докторати да имашАха...прашањето ми беше дали полесно ке најдам со работа со тие сертификати.Пример одам во друга земја во Европа со македонски пасош и дали ке имам право на работа само со тие сертификати...
А доколку имаш и бугарски пасош ?Немаш право на работа во друга држава со македонски пасош па и 2 докторати да имаш
другар јас бев во александрија,значи од лично искуство ти кажувам подобра опција ти е факултет за кај нас ако збориме за работа ако е за лична сатисфакција тогаш твое е што ќе одбереш,за надвор сертификати ... затоа што на некој начин ќе се специјализираш за таа област што ќе се одлучиш и ќе изгубиш помалку време,а повеќе пари (ако идеш во александрија).
Озбилно? Другар ми кажуваше дека испод 4.00 просек you're fucked up is it true???
--- надополнето: 28 септември 2012 во 19:53 ---
Добро де сакав да појаснам на кратко ми се спиеше и вие па ептен стеDDD иначе ми се свиѓа александрија затоа што се добиваат сертификати верифицирани од CISCO,COMPTIA и незнам таму други некои...
--- надополнето: 28 септември 2012 во 19:56 ---
Ама ФЕИТ не постои веќе како да идам
--- надополнето: 28 септември 2012 во 19:58 ---
А што беше со она нели имаше како испит што се полага од циско може и онлајн да се полага незнам колку таму беше 1500-600 еурича и незнам на колку време повторно се иде на полагање врска неам??
--- надополнето: 28 септември 2012 во 20:01 ---
Ако не па тоа е тоа 4 години плус 2 за сертификат и тоа е јебеш га
Зависи што сакаш повеќе, теоретско знаење или практично. На Финки целата концентрација ќе си ја трошиш на математиките, и стручните предмети ќе ти минат само така во сенка. А и Александрија не би ја одбрал, најубаво јас сега да треба да се запишувам би отишол Seavus Education или Semos Education.
https://www.facebook.com/SEDCfanpage?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/semos.edu?ref=ts&fref=ts