Дерби: Вардар - Пелистер (недела, 19 часот)

Кој ќе излезе како победник?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.index.hr/sport/tema/1/hnl.aspx
Гледајт разлика помеѓу Хрватите и нас они само на оваа страна имаат 5-6 статии за дербиот Хајдук- Динамо поседниве два дена ,а кај нас од ден пред дербиот нема да најдеш 5 -6 статии од сите портали и дневни весници заедно и сакаме публика.
Кај нас е најголем проблем тоа што не постои фудбал само заради тоа нема публика по стадионите ширум Македонија, батали другар и сите тие кретенски, идиотски портали и весници со квази новинари не ни треба од нив никакви пишејнци и такви срања сите добро знаеме колкави копилиња се сите тие.

џабе се правдате, се кладам дека 80% овие шо имат коментирано од типот „сестрите ви се ебат во скопје“ дремат пред PC на утакмици и следат резултат на нет
Ај пофали се колку утакмици имаш во втора лига отидено ...

џабе се правдате, се кладам дека 80% овие шо имат коментирано од типот „сестрите ви се ебат во скопје“ дремат пред PC на утакмици и следат резултат на нет
Ние од форумов да собереме на колку утакмици сме биле во животов, цела Битола да се соберете толку немате ни на ракомет и фудбал заедно отидено ;)

Незнам дали е пишано предходно, ама ај да прашам :)
Карти има во сите тобако-а или само во тие поголемите?

Ние од форумов да собереме на колку утакмици сме биле во животов, цела Битола да се соберете толку немате ни на ракомет и фудбал заедно отидено ;)
немој да ме јебеш...

Незнам дали е пишано предходно, ама ај да прашам :)
Карти има во сите тобако-а или само во тие поголемите?
У сите продажни салони на Тобако Тугедер. :)
И на билетарата на Градски ќе има карти. До сеа за сите утакмици имаше, не гледам зашто сега би немало.

Фешта ќе биде утре. По скоро година дена конечно вистинско дерби.
.

немој да ме јебеш...
Нормално дека не важи буквално, ама тука некаде сме :D

Многу ме курчи некој кога јаде гомна а не не ни знае. Редовни сме години наназад, и дома и гости, СИТЕ ШТО ПИШУВАМЕ НА ТЕМАТА НА ВАРДАР.

Да збори за некои што се палат на ФБ, што незнаат Градски кај е океј, ама за нас, може само да сонува. Плус што ние не само што навиваме туку и го следиме фудбалот, не сме од тие што одат а незнаат два играчи на клубот ;)
Друг сајт кај што можеме да правиме муабет за фудбал покрај навивањето НЕМА, затоа можеш да не видиш онлајн секој ден :)

tumblr_m8cv2zpjKl1qegw8v.jpg

Посебно ме бендиса делот за вашата РЕДОВНОСТ:pos: на ракомет...:D
Седи бе дечко не се срами...
Ти знаеш на колку утакмици имаме отидено?(се мисли на Битолчани шо пишуваме на форумов)....:drk:
Па ти уште си играше со количиња под маса кога грото од луѓето(како горан,стампедо,златко 666 и др).... шо ги знам шо пишуваат на форумот оделе по утакмици(и на гостувања,и тоа опасни гостувања,не детска градинка гостувања како денешните..).....
Овде има луѓе шо имаат над 15 одишен навивачки стаж(меѓу нив сум и јас)...со еден куп гостувања зад себе...,и сега ти на тие луѓе им солиш памет?колку години имаше ти тогаш шо имаш вакво добро помнење?5?:)
Доста со вакви коментари....НИЕ СМЕ ЈАКИТЕ,НИЕ СМЕ ШИЗИЦИТЕ,НИЕ СМЕ ЕБАЧИТЕ,НИЕ СМЕ НАЈПАМЕТНИТЕ НА ФОРУМ,НИЕ ИМАМЕ НАЈМНОГУ ЛАЈКОВИ НА ФОРУМ........ВИЕ СТЕ КЛОШАРИ...
За ракомет да не прајме муабет,,туку разликата е како мерцедес и фичо....немој молим те за ракомет да ми бистриш политики....:cenzura:ќути си подобро....не се срами испаѓаш смешен..
Редовни сте да,во овие 15 години дали 15 пати сте навивале на ракомет.....освен ,НА ФОРУМ....таму сте ненадминливи...:drk: (освен неколку дестина луѓе шо си одат семкарски на трибина,тие се редовни последните години,ама ако прајме муабет организирано како група нема смисла,јасно е)....

Ние во фудбал колку вас во фудбал и ракомет заедно ако незнаеш да читаш ;)

Иако сум 10 години помал од вас, рака сечам дека имам повеќе мечеви изгледано во фудбал во живо ;)
Во последнивне 10 години вие како ГРУПА НЕМАТЕ ТОЛКУ ГОСТУВАЊА КАКО НИЕ ВО ПОСЛЕДНИ 2-3 години. Немора со мене да се мерите, комотно може и децана што имаат по 14 години што пишуваат на ФБ да имаат повеќе меча изнавивано од вас ;)

Освен ако ти и тие другите не сте оделе во приватна режија :icon_lol:

Муабетите со одење на утакмици не се почнати од нас како што гледаш ;)
Некои шанкуриња што имаат 0 пишани постови во вашиот фан клуб, што апла се гледа дека Ф од фудбал незнаат дојдоа на ред да ни солат памет :tapp:

Моментот е што не не ни знаете ни кој сме ни што сме, ни што учиме, ни што правиме приватен живот, ама битно знаете дека сме седеле цел ден дома, дека не сме работеле, дека школо не учиме, дека женски не бркаме... :LOL:
За никој од вас лично не упативме обвинувања или навреди. Мене ми е навреда некој идиот што незнае реченица да сврзе (не мислам на тебе) ми кажува дека сум бил неуспешен во животов (горенаведените работи ги сметам за неуспех) кога во реалноста е 360 степени различно ;)

На крај краева утре на трибина ќе видиме колкав ви е капацитетот ;)

За одење,одите на утакмици мене дискутабилно ми е шо се прајте дека се отепавте клецкање битолчанки:cautious:мада знајме која е вистината;)
Он топик реално да гледаме нема баш многу многу шо да бараме во Скопје,свесни сме дека Вардар е далеку поквалитетен дома,ко и шо Пелистер во Битола е различна екипа,јас би бил презадоволен со бод и уба утакмица на терен со многу голој,ама пред се очеквам фешта да се напрај на трибини,сепак не се срекават секој ден најголемите групи во државата,нарочито кога гостите најавуват јака бројка за наши услови.

Сајбер кажи ми само на шо дроги си ???:D Друго ништо не ме интересира :pos::pos::pos:

Иако сум 10 години помал од вас, рака сечам дека имам повеќе мечеви изгледано во фудбал во живо ;)
Моментот е што не не ни знаете ни кој сме ни што сме, ни што учиме, ни што правиме приватен живот, ама битно знаете дека сме седеле цел ден дома, дека не сме работеле, дека школо не учиме, дека женски не бркаме... :LOL:
Тука те чекав момче...
Точно е дека не знам шо прајте вие во приватниот живот,а богами истото важи и за тебе и за другарчињата...
Шо муабети се тие,јас имам повеќе утакмици гледано во живо од сите?
Па од кај знајш ти другите колку утакмици имаат гледано?
Еве на пример јас,шо одам 20 години на фудбал?шо сум бил дел од сите сезони на ФК Пелистер во независна Македонија....(сигурно немаш повеќе утакмици од мене,така да не ја сечи раката за џабе)......;)
И шо,сега јас треба да се правам мангуп,ехее јас се знам,имам гледано еден куп утакмици....
Од кај знам кој чита овде на форум,сигурно има еден куп шо имаат повеќе од мене години стаж на фудбал..
И шо,сега јас треба да изигравам сезнајко како тебе,па да ги омаловажувам другите?
Демек,кој сум јас,јас се знам,јас сум најпаметен...
Да не го тупам,ок е,го разбираш фудбалот,пратиш респект за ова...сериозно....
Ама немој да генерализираш,демек ако се закараш со некој на форум и те нервира...и шо?Демек Цела Битола се клошари.....па ај ќе го дрвиме овде....
Истото важи и обратно....
Е ова го испишавте во 2О и кусур страни....кој сме ние,кој сте вие....дрн,дрн..овие ги изебавме,па ние овие ги изебавме....па ќе ве скршиме,ќе ве нашлакаме,сите хулигани сме,сите сме фајтери....(а не е така)......ок е провокациите,пецкања...ама смешно делува вака на форум........(барем за некој шо има доволен број на години да разбери)....:D
Ама важно е да се пополни слободното време....

Вардаре ти си живот мој, секогаш ќе ти пееме ВАРДААР ШАМПИОН! :) Ајде вечер на натпревар со спортски дух, спортско навивање без меѓусебни провокации :)

конечно паметен пост..
ајде разбирам да се позафркаваме малце ама некои ја претераа тука за да се направат поинтересни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom