Иако сум 10 години помал од вас, рака сечам дека имам повеќе мечеви изгледано во фудбал во живо

Моментот е што не не ни знаете ни кој сме ни што сме, ни што учиме, ни што правиме приватен живот, ама битно знаете дека сме седеле цел ден дома, дека не сме работеле, дека школо не учиме, дека женски не бркаме...
Тука те чекав момче...
Точно е дека не знам шо прајте вие во приватниот живот,а богами истото важи и за тебе и за другарчињата...
Шо муабети се тие,јас имам повеќе утакмици гледано во живо од сите?
Па од кај знајш ти другите колку утакмици имаат гледано?
Еве на пример јас,шо одам 20 години на фудбал?шо сум бил дел од сите сезони на ФК Пелистер во независна Македонија....(сигурно немаш повеќе утакмици од мене,така да не ја сечи раката за џабе)......

И шо,сега јас треба да се правам мангуп,ехее јас се знам,имам гледано еден куп утакмици....
Од кај знам кој чита овде на форум,сигурно има еден куп шо имаат повеќе од мене години стаж на фудбал..
И шо,сега јас треба да изигравам сезнајко како тебе,па да ги омаловажувам другите?
Демек,кој сум јас,јас се знам,јас сум најпаметен...
Да не го тупам,ок е,го разбираш фудбалот,пратиш респект за ова...сериозно....
Ама немој да генерализираш,демек ако се закараш со некој на форум и те нервира...и шо?Демек Цела Битола се клошари.....па ај ќе го дрвиме овде....
Истото важи и обратно....
Е ова го испишавте во 2О и кусур страни....кој сме ние,кој сте вие....дрн,дрн..овие ги изебавме,па ние овие ги изебавме....па ќе ве скршиме,ќе ве нашлакаме,сите хулигани сме,сите сме фајтери....(а не е така)......ок е провокациите,пецкања...ама смешно делува вака на форум........(барем за некој шо има доволен број на години да разбери)....

Ама важно е да се пополни слободното време....