Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова истово одамна се прави муабет и е посочено како огромен проблем уште пред МТВ да се ребрендира. Имаше и тема со статистички податоци кои излегоа за тоа кој што колку пушта. Не се од вчера муабетиве и бунењево... И не се работи за цело лето, се работи веќе за две цели години...Турските серии не се од вчера, цело лето ги фураа, ама сега откако МТВ смени лого и поднови програма, сакаат да ги деградираат Шител и Анал. Кај беа цело лето, кога децата седеа по дома и го конзумираа тоа срање од програма!?
Некој сака да ја издигне МТВ на педерски начин.
Ова е страшно, ова е ненормално, подобро да си го отворам мозокот и директно да си внесам детергент за перење, барем нема да ме измачува толку. Малтретираат со одвратните серии и уште поодвратните синхронизации, а што е трагично млади луѓе се лепат пред телевизор и ги гледаат овие идиотизми, овие кретензими! ИДИОТИ, 10 саати турски серии, а остатокот се Вести, Ексклузив/Бекстејџ и дебилни реклами!!
Не можам да објаснам колку сум изреволтирана, и шпанските серии беа посебна приказна, ама не не малтретираа до волку. Ако некогаш си одам од државава ќе биде заради дебилизмот и простиве одвратни серии кои веќе буквално ми создаваат алергија.
гаси телевизор - пушти си радио - и земи книга,а гоблен што беше тоа.