Возачки испит ќе се полага електронски

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Се спремаја во Битола да ги пуштат во употреба ама се усрала работата, така да ќе си полагаме со старите тестој уште баѓи време. Генерацијата 94/95 сме последни шо ќе полагаме писмено, крцкајте си :D ;)

Од каде ова информација и колку е сигурна ?

Патем до сеа милиони положиле,и сеа и текна на оваа брклестава да ги управува шоферите како демек одма ќе се среди сообраќајот. Ова е само за пари видете ги прашањата тоа се се` глупости.

Од каде ова информација и колку е сигурна ?

Патем до сеа милиони положиле,и сеа и текна на оваа брклестава да ги управува шоферите како демек одма ќе се среди сообраќајот. Ова е само за пари видете ги прашањата тоа се се` глупости.

па со автошколата завршиф на почетокот на септември и ко ојдоф да се пријавувам за полагање ми рекоја дека старите тестој демек ќе ги укинат(а то немало тестој) во тест било то компјутерското полагање и незнам шо , ама еве пак најавија дека ќе почнат со старите тестој од 28, за џабе прекин и застој се напрај само...

kako.JPG

Ај некој ова да ми го објасни. Како ќе помини возилото 2 прво на раскрсницата кога има превртен триаголник ? o_O

Неам уште положено али студирав на Правен. Bring it on прашања and електронско полагање!

епа баш за овие глупи грешки ќе се одлагаат тестовите уште кизне колку време. требаше од септември демек да почнат, па сега од октомври ги спремат ама џабе е се ова. ова нема да му успеј се дури не има едно 5-6 пробни фази со инструктори и обучени лица да ги средат т.е. да нема вакви грешки.

ај да прашам нешто

еден брачед е за полагање па се интересира дали ако конечно почни ова електронското пример на 31 окт а овој почни 1 недела пред тоа,дали ќе полага на стариот начин или на новиот .....

ај да прашам нешто

еден брачед е за полагање па се интересира дали ако конечно почни ова електронското пример на 31 окт а овој почни 1 недела пред тоа,дали ќе полага на стариот начин или на новиот .....
На новиот.
Јас сега возам и ми рекоја дека ништо не се знај за електронските ама нема да ги фатам.

Сите заинтересирани што планираат да полагаат за возачки испит а кои ќе ги фати новиот закон за електронско тестирање, може да ги најдете тестовите на следната веб адреса: etest.amsm.mk

Ги имате сите категории: A, А1, Б, Д, Д1, М,Ф,Г, Ц, Ц1 на Македонски и Албански јазик

Најверојатно електронското тестирање ќе биде воведено од 1-ви наредниот месец или од 1 Јануари 2013 година.

Епа со здравје полагање! :D

Inaku kandidatite mozhe da odberat dali sakaat elektronski da polagaat ili pismeno.

Inaku kandidatite mozhe da odberat dali sakaat elektronski da polagaat ili pismeno.

Е тоа незнам, можно е. Ама далеку подобро е електронски да се полага, бидејќи има многу подобри слики и појасно се гледа. Јас на пробен вчера извадив 3 негативни бидејќи на едната слика не се гледаше дека семафорот свети зелено. Си пробав на електронскиве и далеку подобро е, барем за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom