Полиција во Грузија тепа и силува затвореници

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од кај знаете вие дали тој што го кркал пендракот у анос,претходно не се изживувал на некое малолетно девојче?

Гарант сеа и нашиве цајкани ќе го земат примерот од нивните Грузиски колеги и ќе почнат со пендрек-демократија по затворите ............... пендрек-анал .......... :LOL:

Jaвна тајна е за овие педофиливе шо ги затвораат дека гзот им цути како јапанско знаме во затвор.

Убијците со умисла,а посебно силувачите и педофилите не заслужуваат човечки третман.

Си чул за човекови права ЕУ ОБСЕ нати-ми го дајми го?

А ти си слушнал дека заради тие човекови права,силувачите и педофилите поминуваат со благи казни?....инаку да знаеш дека силувачите и педофилите уништиле нечиј невин живот на најгрозен начин....па сега ти отиди до жртвите(кои цел останат живот ќе бидат под анти-депресиви и сјебан социален живот) и објасни им за човекови права на нивните злосторници.

п.с за силувачите и педофилите нема олеснителна околност-самоодбрана.....туку свесно нанесена штета.

Си чул за човекови права ЕУ ОБСЕ нати-ми го дајми го?
Ради тоа еу, обсе и нати го дај ми го терористи имаме во собрание кај нас, море ебати човекови права ебати.

Еве што се случува кај роднините на балканскиве Бугари во Татарстан

На 10 март 2012, Сергеј Назаров, 52 год. стар, починал во градската болница бр.18 во Казан, откако бил претепан и содомизиран со флаша од шампањско од страна на полицајци од полициската станица Дални во Казан.

http://kazanherald.com/2012/03/18/sodomy-death-at-hands-of-kazan-police-sets-off-national-outcry/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom