Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Abe daj neka kaze nekoj dva tri zbora za mene ama ako e za Demir Hisar ve molam ne kazvite :))))

Цитат:
Напишано од Joki

1.Зелена-живот-Твојот однос кон пријателствата-тие ти се од животно значењеч
2.Црвена-љубов...страст...крв-Твојот однос кон љубовта,сексот-Страсно со многу љубов ( на 2-ро место ти е по значење,само за себе е доволно):)
3.Сина-вода...најстабилна средина-Твојот однос кон умот,интелектот-најстабилна средина,(одличен став)
4.Црна-елеганција..невидливост-Кога делуваш,кога преземаш акција и контрола си невидлива,луѓето не го приметуваат тоа.Го правиш тоа елегантно,браво!!!
5.Бела-лудница-Асоцијацијата на крајот,како на лудница е многу дискутабилна и не би сакал да ја коментирам овде.сама најдобро знаеш,зошто крајот го едначиш со лудница. Таа ти е поим за убаво,лудо,кул,или за установа полна со болни луѓе,каде што е се бело,стерилно и чисто???

.....wow...леле како ми погоди......бибике од мене една частенка...
btw...лудница на прва мисла не ја доживувам како собиралиште на болни луѓе...четири ѕида, обвиени со бела кожа...и врата како единствен спас...чудно е , али ова прво ми паѓа на памет ко ќе помислам на бела боја...:nesum:
...и те молам...ако не ти е мака...едно толкување на аватарот ми...

на мојоф аватар не му е потребна психоанализа.. све е кажано :D

a uste li analizirate licnosti spored toa boenkata?:raz:

Ај малку тишина на темава. Ако бибика сака, ако може, ако има време, ќе ви направи анализа. Но, штом до сега не одговорила, значи нема сега за сега.

Ајде да видиме некој друг да се пријави и да се обиде да анализира некој аватар од некој член на форумов. Ќе се обиде некој?

Најфраер,
боенката е во моментов заклучена. Имаш друг топик, животински царство, кај што можеш да пишеш и да очекуваш анализа. Сега за сега, Бибика е на принуден одмор, па кога ќе може и ќе украде троа слободно време, ќе ви пише на сите што ги имате ставено боите.

Значи, релаксирано, не мора сите поединечно да барате - кој пишал до сега, ќе добие, а кој не пишал ќе има можност кога ќе ја отвориме пак темата.

Видете колку други интересни теми има на птофорумов, што сте запнале сите за оваа?! :)

bibike ajde ne odmaraj tolku! Mnogu odmaranje ne e na arno :)
sala,ama aj nekoe malo malo analizice!

ej a koga ke se otkluci boenka da si napisam za mene,bas me interesira,a i mn sum zabegana po psihoanalizi i slicni raboti.ne se zezam bas me interesira i toa mnogu,zasto i nekoi gluposti mi se desavaat u glava sea glup period me drzi cela godina

Трпение - спасение.
Ќе дојде Бибика, ќе пише, сите ќе бидете информирани.
Бидете стрпливи. ;)

Лејди ти беше едно време расположена за анализи ... само што се кандисав да ти побарам анализа го снема форумот .. ќе продолжиш со анализите или да чекаме некој друг? :helou:

Ќе анализирам јас, нема проблем, интересно е...само и јас сакам една анализа, во интересен период сум затоа...:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom