Run MK, 13.10.2012 @ Дом на млади- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување
S

StormRage

Гостин
RUN MK - 13ти Октомври 2012, САБОТА @Дом на Млади-ШТИП
ПОЧЕТОК: 20 часот

LineUP:

- B-COMPLEX [ Bratislava, Slovakia ]

- To Be Announced

- To Be Announced

- To Be Announced

- To Be Announced

- To Be Announced

- To Be Announced

Early Bird Tickets - on sale SOON !!!

фејсбук инфо :)
http://www.facebook.com/events/151531228321126/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited

mi pravat golem keif b kompleks :D
--- надополнето: 16 септември 2012 во 00:45 ---
ako imam ekipa tamu ke sum :)

Бев на пролетниот, прејако беше! Зависи како ќе стојам со обврски и финансии за овој, може да се тркне :)

За се што ви треба инфо за фестивалот, пишете ми овде, ќе ви одговорам.

За лајн ап, нормално Б Комплекс ни е хедлајнер, затоа почнавме со најави и од него. Другите гости ни се support журка, али верувајте Дом на млади ќе падне сосе кров.

Лукинг форвард мејтс. Априлот беше партали, се надевам сега пак. Башка и штипјани се мадафака домаќини, се гледаме! :icon_mrgr:

се е супер, само дом на млади е многу мал простор и не го бива за тоа...метрополис е за ова

-или, кога мора во штип, на стадинот. 50 метри подоле од дом на млади, ке им зимате муштерии на Angels :) и цел град ке ечи

Терминот се поклопува во финалето на Макфест кафичиве околу полни колку ќе им идат во Дом на млади ги којзнае.

Терминот се поклопува во финалето на Макфест кафичиве околу полни колку ќе им идат во Дом на млади ги којзнае.
Ке одат не се секирај секоја година си има една стандард публика која не го пропушта фестивало...и секоја година си е стандард ФУЛ

новости у лајн ап

- B-COMPLEX [ Bratislava, Slovakia ]

- RIM RUNNER [ Belgrade, Serbia ]

- MC BO_JAH [ Belgrade, Serbia ]

- Darko Stepic [ Skopje, Macedonia ]

- HYPERTECH [ Skopje, Macedonia ]

- To Be Announced

- To Be Announced

Макфест го одложија за една недела, така да ќе биде Штип саааамо за нас. :)))

Го дополнивме и лајнапот со последните 2ца, TeckTone и Wax.

Карти се резервираат на www.0.mk/runearlybird, за превозот Скопје - Штип - www.0.mk/runbus

Ако некој има нешто да праша пред фестивалот, овде му е мајката.

Карти за автобус останаа многу малце, така да побрзајте.

Будучи да глеам никој не напишал како си помина :)
Стигнав пред Rim Runner мислам Tecktone пушташе али онака нишо специјално малку на загревање, организација скроз на ниво (освен со организираниот шо се поеба автобусот на одење али shit is custom)
Rim Runner усеравање до максимум, стварно нишо не ми се свиѓаше шо пушташе башка то цело време ми изгледаше ко да лупаше sync...
MC то онака исто ко пред година дена...
B-Complex распали до тука и назад, не зашо беше хедлајнер или незнам шо, туку момакот пушташе саглам музика
и за крај Дарко, човекот да, секој втор викенд е капан ан ама не расипа до крај, секоја чест...

п.с. ако некој ги познава чистачите и ако нашле пршлени кажете им да ми ги пратат во пакет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom