Interpol

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Oвие со едиторс и д нешнал ја чинат тројката шо растура од поновите бендови.

Oвие со едиторс и д нешнал ја чинат тројката шо растура од поновите бендови.
Не ми е јасно оти толку слаба прифатеност имат. Барем за овде на овие простори. Има обожавачи на постара и покласична(рок) музика ама овие некако не ги примаат. Јест да се нови и недокажани ама имаат квалитет и го покажуваат потенцијалот. А и се знае, најголемата слава кај вистинските уметници доаѓа тек после.

Не ми е јасно оти толку слаба прифатеност имат. Барем за овде на овие простори. Има обожавачи на постара и покласична(рок) музика ама овие некако не ги примаат. Јест да се нови и недокажани ама имаат квалитет и го покажуваат потенцијалот. А и се знае, најголемата слава кај вистинските уметници доаѓа тек после.
На кајгана нема публика, во околинава имаат, верувај :D Поголем дел од тие шо ги имам на фб кои цепат редиохед, едиторс, нешнал, обавезно и интерпол знаат. Но ете тука н форумов се послабо прифатени.

На кајгана нема публика, во околинава имаат, верувај :D Поголем дел од тие шо ги имам на фб кои цепат редиохед, едиторс, нешнал, обавезно и интерпол знаат. Но ете тука н форумов се послабо прифатени.
Епа затоа да се вратиме на мојо предлог од погоре, привлачање инвестиции, овоа де членови.. :D

Епа затоа да се вратиме на мојо предлог од погоре, привлачање инвестиции, овоа де членови.. :D
Вака така дојдовме до 2-ра страна, куро те боли :D

Слушајте Интерпол за да не одговарате кривично! Мож вака нешто мотото да е.

Како досега не сум ја видел темава. o_O
Turn On The Bright Lights ми е втор најслушан албум после OK Computer од Рејдиохед. :D
Топ се дечките, се надевам ќе излезат за брзо време со уште еден албум. :)

Ја постирам Антајтлд бидејќи таа ја слушам во моментов.
Миксање со Едиторс, нема промаршување.

п.с. @turvior абе Пол Бенкс ти беше едно време во потпис или трипам ? :D

Како досега не сум ја видел темава. o_O
Turn On The Bright Lights ми е втор најслушан албум после OK Computer од Рејдиохед. :D
Топ се дечките, се надевам ќе излезат за брзо време со уште еден албум. :)

Ја постирам Антајтлд бидејќи таа ја слушам во моментов.
Миксање со Едиторс, нема промаршување.

п.с. @turvior абе Пол Бенкс ти беше едно време во потпис или трипам ? :D
Скроз првиот аватар ми беше со него. Точен си. Воедно најдолго опстана тој аватар на кајганава под турвиорското име :D

Бендов е измислез за ова време. Уште поизмислен е за една долга вожња автопатска ова време. Беги се пристрвив.

На прво слушање ми се виде просек. На второ нешто над просек, на трето ок алтернативен албум.

Ми фали старата жичка од бендов, али јбг, еволуција, растат момците и повеќе бегаат на кај алтернатива. Се надјува по некоја интересна песна. Моја омилена засега Everything is wrong.

Ќе го преслушам и јас деновиве. Се вртам пак во овој круг нешто.

Некни го ислушав пак Our love to admire. Многу ми е јак, веројатно и повеќе од првиот.

Коа ја слушнеш првата песна од албумот, имаш чувство дека сите си ги чул. Дали оти од прва, малце ми е монотон, али мелодичен и лесен за слушање. Како шо кажав, освен првата, друга во глава не ми остана да зуи. Просек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom