Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.650
- Поени од реакции
- 31.879
Oвие со едиторс и д нешнал ја чинат тројката шо растура од поновите бендови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно оти толку слаба прифатеност имат. Барем за овде на овие простори. Има обожавачи на постара и покласична(рок) музика ама овие некако не ги примаат. Јест да се нови и недокажани ама имаат квалитет и го покажуваат потенцијалот. А и се знае, најголемата слава кај вистинските уметници доаѓа тек после.Oвие со едиторс и д нешнал ја чинат тројката шо растура од поновите бендови.
На кајгана нема публика, во околинава имаат, верувајНе ми е јасно оти толку слаба прифатеност имат. Барем за овде на овие простори. Има обожавачи на постара и покласична(рок) музика ама овие некако не ги примаат. Јест да се нови и недокажани ама имаат квалитет и го покажуваат потенцијалот. А и се знае, најголемата слава кај вистинските уметници доаѓа тек после.
Епа затоа да се вратиме на мојо предлог од погоре, привлачање инвестиции, овоа де членови..На кајгана нема публика, во околинава имаат, верувајПоголем дел од тие шо ги имам на фб кои цепат редиохед, едиторс, нешнал, обавезно и интерпол знаат. Но ете тука н форумов се послабо прифатени.
Вака така дојдовме до 2-ра страна, куро те болиЕпа затоа да се вратиме на мојо предлог од погоре, привлачање инвестиции, овоа де членови..![]()
Скроз првиот аватар ми беше со него. Точен си. Воедно најдолго опстана тој аватар на кајганава под турвиорското имеКако досега не сум ја видел темава.
Turn On The Bright Lights ми е втор најслушан албум после OK Computer од Рејдиохед.
Топ се дечките, се надевам ќе излезат за брзо време со уште еден албум.
Ја постирам Антајтлд бидејќи таа ја слушам во моментов.
Миксање со Едиторс, нема промаршување.
п.с. @turvior абе Пол Бенкс ти беше едно време во потпис или трипам ?![]()