Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сега, мис универзум тешко да ќе најдам, и затоа битно ми е да е симпатична. Тоа се цртите кои остануваат засекогаш, дури и на стари години.
А убавината... тоа е минлива категорија.

Ако е глупа ко тула ке му турам памет :pos::pos:

Да бе, и среќно ќе си живејте..
А шо ке му прајш на паметен грдавец:pos:

Е така ако прајме шо ќе ти е Уба шупелка шо ќе те срами насекаде со нејзината глупавост и шо не ќе знај да сврзи два три збора..!

Да не се лажеме битен е изгледот и тоа како. Мора да има нешто што ќе ми биде привлечно кај некого, за потоа да продолжам да комуницирам со него.Ако не ни иде муабет и сме премногу спротивни карактери, продолжувам понатаму. Ако пак имаме заеднички интереси тогаш ок продолжуваме.

vazen mi e fizickiot izgled no ne mnogu do stepen da patam od kompleks po ubavina. biten mi e i karakterot taka da ne baram sovrsenstvo :vozbud:

Прашањето е добро поставено. Колку ни значи надворешниот изглед на партнерот? Факт е дека надворешниот изглед е битен. Еве на пример јас не би сакала мојот партнер да е понизок од мене или да има 100 килограми. Пример, велам, значи само фигуративно. Е, сега прашањето е дали ни е пресуден надворешниот изглед во смисла мора да биде совршен убавец, прекрасно лице, добро граден, перформанси кои ќе ги запишиме во список, или едноставно повеќето од нас не размислуваат за изгледот на партнерот едноставно го сретнале е тоа е тоа. Секој си има критериум- мојот е просечен изглед,шарм, интелигенција, смисла за хумор.Или со други зборови на вагата претежнуваат внатрешните карактеристики.

Oд надворешен изглед може да се каже дека ми е важно само убаво лице,мора убава фацка да има.

на прв поглед ме фасцинира ставот инаку не сум имун на плави очиња,тенко половинче,големки цицина

Bitno e da mi go odvlece vnimanieto kako prvo so nadvoresniot izgled i sarm.Posle toa za vrska sekako e mnogu biten i karakterot.Baram licnost kade otprilika ke se sovpadnat i dvete donekade

Нормално дека на сите им е важен надворешниот изглед!
Барем ја мислам дека никој (барем од форумот) не би идел со некоја плавуша со зелени очи, големи цициња, едно 180см висина и уште 110кг? или слично?
Не велам дека партнерката треба да биде манекенка, ама барем на човек да личи, и да се гордеам што сум со неа, но се разбира не е битен само во физичкиот изглед!

pa iako vnatresiniot izgled kaj nekogo e najvazen... za da go zaoznaes vnatresniot karakter na nekoj prvo treba da te privle4e so nesto drugo, dali so nesto so ke go kaze ili napravi.. ili pak so nesto nadvoresno... ne deka nadvoresniot izgled ima najgolema uloga no sepak ima vazno mesto vo zapoznavanjeto na partnerot

мора да има физичка привлечност
tocno druze prviot kontakt e najvazen ama aj da ne bideme tolku povrsni da go zememe i karakterot vo predvid. na krajot na kraistata ti nema da bides so nekogo samo zatoa sto e ubav/a toa ti e isto kako kukla da imas do sebe. djabe ti e dobra fasada ako nema nesto dobro zad nea

За мене лично физичкиот изглед е прво нешто што гледам, али ако нема карактер џабе е сета таа убавина.

pred se karakterot...ama i fizickiot izgled e dosta vazen...posebno vo poranite tinejgerski godini :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom