Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
При запознавање, пуштање, првиот чекор-убавината ми е најбитна. Шкртам и шарм и хумор и се`, ако не е убав нема да ме привлече да го пољубам, па камоли да размислувам за врска.
Е сега, ако ми се допаднал надворешно, а и ни иде комуникација, има добар карактер, тогаш веќе е материјал за врска.:)
Ако тоа не се погоди-терам даље.

Сите го гледаат надворешниот изглед, да не се лажеме...
А парите ги гледате ли? :-)
(Знам дека ќе одговорите НЕ, ама барем еднаш (вие жените) имајте доблест и бидете искрени :wink:)

Da ne se lazeme ama i mazite go gledaat toa, realno ako zborime. Jas uste ne mozam da gi svaam tie devojki koi gledaat koj kolku pari ima i neznam sto kolaa, bla bla. Ednas ke svatat deka seto toa e prolazno parite ke se potrosat i kolata ke se izvozi i pordade da kazeme, toa sto ostanuva e partnerot do tebe, negoviot karakter koj go sakas i ona sto te smee kaj nego.
A izgledot , parite i seto toa e minliva rabota, relativna , denes imas utre ne.

Е баш во последно време, се осигурав дека внатрешноста е пресудна, дефинитивно.
Размер, внатрешност:надворешност - 9:1.
:)

највеќе сум исполнет кога некоја ме чека со раширени раце и сака да биде искрена спрема мене - значи душевно.
највеќе сум среќен кога некоја ме чека со раширени нозе и сака да ме ебе - значи изглед :)

kombinacija od dvete,fizicki izgled i dusa , no prv vpecatok sekogas e fizickiot izgled, normalno ....

Нормално дека на прв поглед ќе глеам да биди убав..Не мора лепотан, ама доволно убав за да ме привлечи...Некогаш не е потребна голема убавина..Едноставно некој луѓе имат харизма, шарм и ѕвезда шо им даваат посебен шмек..А за даље се знај..Мора да биди и внтарешно убав..

kolku mnogu vi e vazen nadvoresniot izgled kaj vasiot partner,mnogu velat deka vnatresniot mnogu poveke znaci i od nadvoresniot,no toa ne znaci deka nadvoresniot ne e vazen neli? sto mislite?

Najdobro e da gi poseduva i dvete...
Ne moze da mi se sviga tip koj fizicki e super, a duhovno prazen i obratno:nesvest:
Sepak, prednost mu davam na duhovnoto bogatstvo......

Многу ми е важен изгледот од проста причина што треба да ја гледам таа личност покрај мене, да имам нешто со неа и итн. итн.
Никој не се заљубува само во душата...клише, и тоа неосновано и процирно клише.

Ми значи само како пропратна комбинација со карактерот.Што ќе ми е глупав убавец?:)

Не ми е битно да е убав колку што ми е битно да осетам привлечност,шарм.Ако постои хемија,супер.Најчесто уште при првата средба можам да спознаам дали би ми одговарал.Како?...Не знам.А за карактерот,нормално дека ми значи.Искреност,посветеност,комуникација,доверба,толерантност-клуч за успешна врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom