Сожалување во врската

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби не чисто сожалување (многу е навредливо такво чувство) ама двојба поради коректност од другата страна ми се десила...
Тешко е кога немаш непореден повод; со некои луѓе не можеш ниту поштено да се скараш.

сакам да сум сакана од љубов од тоа што сум а не на сила или пак ајде одиме толку и толку време ја знае цело семејство успешна е вака така НЕ..
дека сум сожалувала со тој што сум била не не сакам ни тој мене никој не е болен мене барем не ми фали сожалување...

Паа не сум таков кој би бил во врска само од жал. Сум бил во такви ситуации, и секојпат сум и кажуел дека ако би се фатил со неа би било од жал така да нема шанси, и после некое време ќе си сфати и самата дека поарно е што не ја лажам.. :wink:

Дали би..

Дали би иделе со некој од сожалување??
дека мене ми се случува тоа нез шо да правам.:(

биди маж и кажи и бе, едноставно е. само немој директно, малце ќе боли, или повеќе.:smir:

да не бев маж ќе ја оставев досега.
АМА ПЛАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТЕШКО И БИЛО.:@
па да видам дали вас ви се случило вакво нешто и како сте изреагирале.

Повеќе пати ми се десило... Немам муда да и кажам дека не ми се допаѓа, и одам со неа од сожалување... После некое време можда ќе ја засакам и јас неа како и она мене, а можда и не... И на крај како и да е мора да и дое крај на врската и си се разделуваме. И тоа е тоа... Би сакал да знам како безболно да го направам тоа „Не те сакам, не ми се свиѓаш“ :(

Не,никогаш не би идела...зошто да правам друга личност срекна а јас самата да не сум...може себично од моја страна.Ке си кажам што имам и чао пријатно:toe:
Тешко му било,нека плаче...ама што и да е ке помине.
Aко бидам со некој од сожалување на крај и двајцата ке бидеме повредени.Стори го тоа што ти го кажаа:Биди машко и кажи и што осекаш,ке ја боли да...ама ко што кажав ке помине.

можда и директно побрзо ќе помине... само пукај...

да не бев маж ќе ја оставев досега.
АМА ПЛАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТЕШКО И БИЛО.:@
па да видам дали вас ви се случило вакво нешто и како сте изреагирале.
:pos2::pos2::pos2:

Нема ништо лесно во животот...

Кажи и го тоа грубо и сурово побрзо ќе те преболи а богами и ќе те замрзи , па така и двајцата ќе бидете среќни !
Тешко и било ? Претпоставувам дека и тебе ти е тешко , па и ти плачи и ќе најдете компромис.

Откачи ја! Вака само ја залажуваш неа, а богами и сам себе дека некогаш ќе ја сакаш. Кога не бива.. не бива. Боље сега прекини него понатаму коа ќе ти вика дека ќе скока у Вардар за тебе :toe:

абе кажи таму во лице: иди у три пи*ке материне, и ќе види- ќе не види, ќе си замине :toe: нема сожалување

Не, во случајот јас ќе си се сожалувам затоа што би правела жртва од себе. Секогаш тргнувам да си средам мене да ми е убаво, така да мене ќе ми биде жал што него му е тешко, но нема да останам во таа врска.

Најискрен совет, одјебија, било како. Нема денес човечност друже, затоа, гледај што е најдобро за тебе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom