Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување

davidov

Rab božiji
Член од
5 март 2010
Мислења
0
Поени од реакции
0
Веб-сајт
davidov-kalupi.com
Interesuje me :
1- gde u Makedoniji mogu da se kupe jestive slike za na torte ?
2- koja im je cena ?
3-koje su bolje - one na papiru , od belanca ili od ratluka ?

здраво, дали знае некој каде има турско пиде во Скопје, знам имаше во рамстор во Ла Луна или како и да се викаше но затворено е, па дали има другде негде, во стара чаршија или во градов? ty

Јас сакам мантија, некој да не знае каде се прави за по дома.

Beershop одамна го нема на таа локација, ако има нова не ја знам, Веро и Тинекс јок, а ни по продавнициве за алкохол го нема. Да не знае некој каде го има за купување?

Ех, после пиволенд на сите им се пие ова пиво :). Ај стварно пишете кај го има, да си се потсетам колку е најубаво пиво што сум го пиел.

Ја и пред пиволенд го имам пиено у Минхен ама не ми текињаше како се вика, и стварно е најбољи. После него доаѓа Fosters точено, ако некој знае кај има у Скопје нека пише.

Најдов у Beershop у Буњаковец на први, (za plavoto zboram) 100 лименка, 120 стакло, така ми кажаа по телефон, ќе идам деновиве. Ако некој ми го купи цело ќе му го кољем на фамили!

што е поубаво од скопско ако може да ме информирате х)

што е поубаво од скопско ако може да ме информирате х)

Се е поубаво од Скопско,

Како прво да не одиме далеку Златен Даб е многу попитко, повкусно пиво и со многу поубав мирис ако ништо друго.
Скопското е газирано до немајкаде а башка и не чекаат да преврие колку треба овие месеци го вадат побрзо , и после 2 исппиени мислиш дека имаш топка од цемент у желудник, толку тешко е.

Според мене ( од Скопје сум, да нема забуна) Дабот е далеку подобро пиво од Скопско.

Што се однесува за увозни, ме бендисува Bavaria која има и пристапна цена , Becks, и Данските пива Carlsberg , Тuborg.

Paulаner-от е стварно супер пиво, многу убаво.

Се е поубаво од Скопско,

Како прво да не одиме далеку Златен Даб е многу попитко, повкусно пиво и со многу поубав мирис ако ништо друго.
Скопското е газирано до немајкаде а башка и не чекаат да преврие колку треба овие месеци го вадат побрзо , и после 2 исппиени мислиш дека имаш топка од цемент у желудник, толку тешко е.

Според мене ( од Скопје сум, да нема забуна) Дабот е далеку подобро пиво од Скопско.

Што се однесува за увозни, ме бендисува Bavaria која има и пристапна цена , Becks, и Данските пива Carlsberg , Тuborg.

Тоа исто како да кажам PEPSI е подобро од Скопско. Споредуваш баби и жаби (во случајов Скопско со Златен даб)

Тоа исто како да кажам PEPSI е подобро од Скопско. Споредуваш баби и жаби (во случајов Скопско со Златен даб)

Абе ајде, среќа што и двете не се македонски пива.Баби и жаби жими долниов.За мене лично дабот е потапа од скопското, али и двете се пива.

Абе ајде, среќа што и двете не се македонски пива.Баби и жаби жими долниов.За мене лично дабот е потапа од скопското, али и двете се пива.

Па тоа де, само не мислев на тооолку буквално. За мене дабот е најчкарт од пивата (заедно со крали марко...) т.е. не го ни рачунам за пиво.

Се е поубаво од Скопско,

Кога Дабот ќе биде подобро пиво од Скопското ја секундарно ќе се откажам од пиво. Никогаш нема да го стигне. Погрд вкус има многу.

p.s. Скоро сите видови на пива ги имате во Beershop-от во трговскиот во Буњаковец што е. На прв спрат е. Е сеа со цени малце е повисочко ама и тоа ќе помине некако ако најдеш што ти треба.

и страната еве ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom