Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Ако памтите и лани беше исто.Ќе се врати на Куково лето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако памтите и лани беше исто.Ќе се врати на Куково лето.
Не знам со сигурност за маслото за јадење и шеќерот, но мислам дека се тоа увозни производиА што мислевте вие, ќе одат основните ресурси нагоре и реалниот сектор ќе ги држи цените исти? Абе вие дали сте стварно глупи или глумите глупи не ми е јасно. Јас апелирам да си пикнете два прста во газ и да се вртите во канцеларија оти за тит не ве бива, камоли за економија. 4 години се бамка неликвидност,неликвидност, пораст на трошоци,пораст на трошоци, мрсулково ми кажува искористувале производителите ситуација. Идете вие произведувајте и продавајте по стандард на граѓаните да видам дали ќе издржите. Ненормални едни, уште инфлаторна спирала ни фали и тогаш дури треба да ве обесат на плоштад сите до еден!
87 денари е ...Сега од УЈП да поминат по маалски продавнички кога ќе ги забоксоваат има да биде како на дивиот запад.
--- надополнето: 30 август 2012 во 22:20 ---
Шо има врска каде иста би требало да биде цената мислам секаде Брилијант масло.
А владата пак е крива за порастот на цената на барел нафта на беза?Нели?Како што се вратија јајцата после Велигден. Крив е курле од новачани за се, владата секако за ништо не е крива, она е во подрум.
Цела време е 75-87 денари зејтинот.Сега пред сезона почна да се зголемува ценатаИсто 95 денари, лани 80 беше.
Не бе ќе дојде опозицијата и со магично стапче и ќе не врати во 90те години од минатиот векШто се секирате, се е ова плански. Владата се грижи да немаме холестерол во крвта.
Можда има година дена кога пишував дека се ќе отиде у пичку матер со цени и се останато,поради горивата, мислам дека беше и на оваа тема не се сеќавам, ЛИГУШКА компанија јадеше трици дека немало врска.А што мислевте вие, ќе одат основните ресурси нагоре и реалниот сектор ќе ги држи цените исти? Абе вие дали сте стварно глупи или глумите глупи не ми е јасно. Јас апелирам да си пикнете два прста во газ и да се вртите во канцеларија оти за тит не ве бива, камоли за економија. 4 години се бамка неликвидност,неликвидност, пораст на трошоци,пораст на трошоци, мрсулково ми кажува искористувале производителите ситуација. Идете вие произведувајте и продавајте по стандард на граѓаните да видам дали ќе издржите. Ненормални едни, уште инфлаторна спирала ни фали и тогаш дури треба да ве обесат на плоштад сите до еден!
Не знам со сигурност за маслото за јадење и шеќерот, но мислам дека се тоа увозни производи
Колку што знам шеќераната во Битола одамна не работи
Маслодајна во Велес, колку знам само рафинира увозно масло, односно не преработува сончоглед
Други фабрики колку што знам немаме
Се чини на светските берзи поскапеле маслото и шеќерот
Кон тоа се надоврзува падот на еврото во однос на доларот
Мислам дека за тоа се работи
Очекувам твое мислење бидејќи ти си многу подобро упатена од мене.
Колку што знам, единствена шеќерана имаме во
Ми се чини дека на некој многу му одговара оваа уништувачки настроена власт?Не бе ќе дојде опозицијата и со магично стапче и ќе не врати во 90те години од минатиот век