Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лелее па не се разбирам до толкушто е ICS?
![]()
Ја имам 4.1.В.0.431, на 4.0, и работи перфектно...Никако подзакочување нема... Али, најбитно што треба да се знае е, ТРЕБА ДА СЕ АПДЕЈТИРА ПРЕКУ SONY UPDATE SERVICE, A НЕ ПРЕКУ SONY PC COMPANION.... Преку PC Companion телефонот ќе кочи...LWW, не му ја мисли многу.
Само еден совет, ако го земеш не ставај ICS, бидејќи и со новиот фирмвер пак е пребагосан и кочат прости работи/апликации. Почекај за нов апдејт. (сегашниот ICS фирмвер е 4.1.B.0.587)
Али на Gingerbread работи перфектно, лаг скоро и да нема се иде мазно и без проблеми.
Тој е официјален апдејт за Сони Ериксон, не е на диво.земај сонито и не менувај софтвер на диво и почекај да дојде апдејт и ќе знаеш што е ICS како што кажа Мастер![]()
Ја имам 4.1.В.0.431, на 4.0, и работи перфектно...Никако подзакочување нема... Али, најбитно што треба да се знае е, ТРЕБА ДА СЕ АПДЕЈТИРА ПРЕКУ SONY UPDATE SERVICE, A НЕ ПРЕКУ SONY PC COMPANION.... Преку PC Companion телефонот ќе кочи...