Sony Ericsson live with walkman VS T-mobile move balance?

• Креатор на темата Креатор на темата tip*top
  • Време на започнување Време на започнување
Сони ериксон дефинитивно е далеку подобар од мув баланс.

Сони ериксонот има помал дисплеј, ама земајќи во предвид дека двата имаат андроид твој е изборот кој ќе го одбереш..

LWW, не му ја мисли многу.
Само еден совет, ако го земеш не ставај ICS, бидејќи и со новиот фирмвер пак е пребагосан и кочат прости работи/апликации. Почекај за нов апдејт. (сегашниот ICS фирмвер е 4.1.B.0.587)
Али на Gingerbread работи перфектно, лаг скоро и да нема се иде мазно и без проблеми.

лелее па не се разбирам до толку :) што е ICS? :)

лелее па не се разбирам до толку :) што е ICS? :)

ICS = Android 4.0, Gingerbread = Android 2.3
Е сега LWW доаѓа со Gingerbread, ама има официјален апдејт и за ICS. Ја ти викам да си останеш на Gingerbread т.е. 2.3 верзија, ако го земеш телефонот :)

ааа ахам, океј, сега разбрав :) Во секој случај, фала на сите за советите :)

земај сонито и не менувај софтвер на диво и почекај да дојде апдејт и ќе знаеш што е ICS како што кажа Мастер;):)

LWW, не му ја мисли многу.
Само еден совет, ако го земеш не ставај ICS, бидејќи и со новиот фирмвер пак е пребагосан и кочат прости работи/апликации. Почекај за нов апдејт. (сегашниот ICS фирмвер е 4.1.B.0.587)
Али на Gingerbread работи перфектно, лаг скоро и да нема се иде мазно и без проблеми.
Ја имам 4.1.В.0.431, на 4.0, и работи перфектно...Никако подзакочување нема... Али, најбитно што треба да се знае е, ТРЕБА ДА СЕ АПДЕЈТИРА ПРЕКУ SONY UPDATE SERVICE, A НЕ ПРЕКУ SONY PC COMPANION.... Преку PC Companion телефонот ќе кочи...

Ја имам 4.1.В.0.431, на 4.0, и работи перфектно...Никако подзакочување нема... Али, најбитно што треба да се знае е, ТРЕБА ДА СЕ АПДЕЈТИРА ПРЕКУ SONY UPDATE SERVICE, A НЕ ПРЕКУ SONY PC COMPANION.... Преку PC Companion телефонот ќе кочи...

Абе види и на форуми пишува, едни немаат никаков проблем, други им кочи све и ништо не работи, трети ко кај мене итн.
Иначе ова што викаш преку SEUS а не преку PC Companion нема врска кај мене, со све имам пробано исто е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom