Македонски сајбер фрикови

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
oвој првиот да ми каже каде можам да играм кантер страјк преку интернет

Аман :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

За мирц, мирц, за се . се , се живо и диво :poss: :poss: :poss:

пази вика го користам интернетот за отварање на маил значи она иде на интерне отвара маил и вика ваааааааааааау :pos:

Сега го ѕирнав клипчето. Наравоучение- какви се не дебили има во земјава. :pos: :pos: :pos2: :pos2: :pos2:

Ама колку стручно и со каов вокабулар и на нагласок ја започнува репортажава ко да мислиш дека станува збор за најновите достигнувања на НАСА во аеронаутиката и правењето на спејшатли.
Морам да му се заблагоадрам на водителот кој ни ги отвори очите дека постои интерент и дека може да се стане зависен од него.
и сега би цитирал еден другар: ма свашта има на овој луди свет.

Тоа е добрата страна од интернето. А сега да слушнеме за лошта страна на интернето.

ја у клипов не гледам добра страна на интернот... ако овие вака се пореметиле од интернет одам јас да фаќам пеперутки...

Не бе кај мене го пушта од прва без никакви репрекусии.

Мистичен напиша:
ДелтаКом пак мутат нешто... :)
ostaj gi deltakom, otidoa pod stecaj so neznam-kolku ukradeni pari (samo ako gi fatam :) ) tuku adsl-ot ne e moguce da zaebava?
ne e fer, site go vidoa klipot :(

А проба директно од јутуб да го видиш? и мене споро ми иде од кајгана плееров сега...

tha_Casper напиша:
А проба директно од јутуб да го видиш? и мене споро ми иде од кајгана плееров сега...
Исти курац е.
Уствари - побрзо е тука затоа што не ти се лоадираат во меѓувреме уште еден куп слики, клипчиња и реклами од страна. Стримувано е клипчето, буквано исто е дали ќе го гледаш од тука или Јутуб.

I od tamu probav. Odma mi vika "replay" a nema nisto loadirano.
Nejse, ne sum imal srekja da go vidam.
Pozdrav :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom