Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Па вака, се мислев дали да отворам две посебни теми,ама видов дека се многу слични, па ако мислат админите нека ги разделат. Значи прашањата се:

1. Од кој бутик најчесто купувате облека, чевли, ташни и слично?
2. Која ви е омилена марка на облека, чевли, ташни, наочари и слично?

:)))))

Јас купувам од теранова, од манго, а кога одам во грчка во зара и бершка.
Омилени марки ми се диор, армани, луис витон .. (забегав) ама за жал не можам да си ги дозволам сега за сега :(( :toe:

Tommy Hilfiger,Replay i Diesel cat pat...:)a omilena mi e Tommy Hilfiger

Emma напиша:
Ne mi se veruva, skros istoto! Samo sto jas bi go dodala i beneton tuka...i Diesel!!!:kajg: A moze da napiseme i za kupaci????:vozbud:

Може бе :))) а јас бенетон го заборавив :vozbud:

Goldenpoint има стварно многу убави, јас лани си купив мислам од таму :je:

Од Скопје купувам од Мис Сиксти и Енерџи,некако закон ми се. Е сега не само од таму,нормално,има и некои добри работи и на други места пример во Рамстор - Екстин и сл.

quicksilver mi e u srce :) imam dosta stvari od playlife,killerloop i od champion...ali od champion u belgrad od merkator,a ne kaj nas ebate niso nema...toa mi se i omileni marki obleka...ne kupuvam mnogu cesto,pa koga kje kupam nesto sakam da mi trae dolgo taka da nemoj da mislite deka sum snob poso ne sum :) i mnogu poshtuem timeout ali toa za zal go nema kaj nas,pa koga idam u srbija si kupuvam po nesto od tamu sekad :)

Шутка,и сите марки од таму.......

North Face,Salomon,Најки...и од Адамс патичиња :)

najcesto replay, terranova i diesel, a patiki mania, a inace kupuvam ona so ke me bendisa ne mi e bitna mnogu markata

si kupuvam bukvalno od sekade i od eko i od terranova,fiori,mango,kara,energie,repaly ma od segde ednas zabegav i u sutka,zs da ne kupam ako mi se svigaaaaa,a cesto i majka mi od pat mi nosi po nesto ili po odmori koa odam si kupuvam redovno,od zara si kupiv edno cakano dzemperce i za niso ne bi go smenlia.Ne sum zavisnik od marki i ne mi igra nikakva uloga ako e marka znaci dobro e ili da mi odreduva status u opstestvo:)

Не гледам по марките, гледам да ми се бендиса. Освен то, кај нас ги нема ни копиите на марките. :(

JeCILaDy напиша:
Не гледам по марките, гледам да ми се бендиса. Освен то, кај нас ги нема ни копиите на марките. :(

Точно. И за сметка на некакви копии знаат да те одерат буквално:pishtoldz
Купувам буквално се што ќе ми фати око, без разлика на марка, но сепак гледам да биде квалитетно.
На две работи арчам многу пари, чевли и долен веш и секогаш гледам да биде квалитетно без оглед на цената:toe:

Не ми е битна марката воопшто..Тоа што ми се свиѓа ќе си го купам...Не глеам дали тоа е некоја елитна продавница или обично мало бутиче...Башка стварно кај нас нема нешо шо е оргинал!Ретко нешо да најдеш

Ја купуем од FUBU Collections, Hip Hop Wear (сега затворено е), Acid Wear, и тој скејт шопот 91 или така нешо.... ама ретко таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom