Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е битна марката,најбитно е да ми се свиѓа и да е квалитетно,цената не е воопшто битна најчесто купувам во Terranova,Caliope,Extyn(коа постоеше во рамстор),Mango,Miss sixty и Diesel..ретко и Roxy..а кога идам во грција обавезно по нешто од Zara и Bershka..носам патики DVS и DC,ама ни тоа не ми е најбитно..сакам се што е убаво и квалитетно..омилена марка ми се Chanel,Rocco Barocco и Dior,иако нема тука нешто оригинал дефинитивно

epa jas kupuvam naj4esto od teranova, evro azija, ili bokser, a i od nekoi dr mesta...ps odamna ne sum bila na sopping poso po odmori so bev mn alista si iznakupiv taka da aj use malku pa start! ke po4nam so soppingot!

ne mi e bas bitna markata tuku toa so ke go kupam da mi se svigja pa i od najobicna prodavnica ako mi e!ali posto mn retko si naogjam neso so mi se svigja taka da mamicka najcesto mi sie !

марка: мејд ин чајна, грис енд турки..
бутик: неваро, уно, олд стреет и др

уопште не е важно шо марка е, добро сеа за на школо..и така за преку ден..иначе за вечер мора малце да се смени стајлинг, фризура, марка ;)

Не гледам секогаш по марката.Ако ми се бендиса некое парче не мора да биде марка за да го купам.Можеш да најдеш и парчиња облека(кои не се од марка)а да ти се бендисат.
Единствено фармерки Левис или Мис Сиксти купвам одсекогаш.

edinstveno jas kupuvam toa so ke me bendisa a ustvari prvo so ke vidam oti maka mi e da setam da baram :D i ne obrnuvam vnimanie na moda ;D moderni ste vie cao od temata :D

terranova,phard i calliope kupuvam najcesto,a omilena marka mi e givenchy

Не гледам по марките, гледам да ми се бендиса. Освен то, кај нас ги нема ни копиите на марките. :(

Се согласувам, значи не е битна марката воопшто не патам од тоа, само сакам да ми е удобно и квалитетно и практично. Обично купувам штикли од Traffic марката, случајно приметив дека скоро сите ми се од таму:pos2: али не мора да значи.:helou::helou:

H&M Добар квалитет , не премногу скапо

Najvishe parchinja obleka imam od VANS, a drugoto mi e ispomeshano, znaci najvishe od skateshopovive po skopje kupuvam a najomilena marka .... pa so znam nikad ne sum gi sakal kreatorskive marki, i znachi nemozam da se odlucham pomegu vans, dc, quiksilver....

Kupuvam ona sto ke mi se zasviga bez razlika na markata i butikot!!1 najbitno sakam da nosam raboti sto nema da gi nosi sekoja vtora zenska niz gradov iako vo globala e taka:smir:

Па вака не сум зависник од брендови и си имам едно матично бутиче се наоѓа во ТЦ Бисер приземје во пролазот кај новата продавница на ВИП и се вика Идентити.
Таму сум редовен задоволен сум од квалитетот на робата, цената е одлична а башка сега имаат и попуст.
Продавачките се многу фини ми помагаат во изборот и ми се допаѓа тоа што не се нападни нешто ако не ми стои не ми стои и не те убедуваат во спротивното, а пошто сум редовен добив и картичка со 10% стален попуст. Ми се допаѓа тој принцип на работа и немам намера да ги мењам а згора на тоа и им го оставив бројот и ми јавуваат секогаш кога имаат нова роба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom