[7 Sep, 2012] Love Sensation Festival 2012 (Кавадарци)

• Креатор на темата Креатор на темата Пепси_
  • Време на започнување Време на започнување
па на костурница е од 00:00,а како што разбрав Марко почнува во 23 15 ..? (не е баш сигурна информацијата).а реков и погоре,веќе ако морам да бирам,одам на отворено :D

Фати ли некој од тоа гратис картите :D јас пошто сум голем малер за 1 место не фанав :pos:

Ногу јако истера Курт Маверик,нек си ебе мајката...околу 1.000 луѓе максимум по слободна проценка :)

Фати ли некој од тоа гратис картите :D јас пошто сум голем малер за 1 место не фанав :pos:
Од двете наградни игри 7 гратиси за цела екипа фанав :pos::pos:првата ден имаше фора 10 минити немаа пишано 50 души :D
Иначе добро журче , само народ слабо местото е супер и може да собере многу повеќе ама тоа е тоа само заради 400 денари картата толку слабо народ .. барем да беше по 200 за двете вечери различно ќе имаше многу повеќе народ синокја.

slabo narod,a i polovina od lugjeto sigurno se vlezeni bez pari :)
inaku bas ne me bindisa maverick:)
posle kako istera frik nemozev da go docekam :D

Мислев дека ќе разочара маверик ама ме бендиса малце при крајот зафркна. Иначе слабо народ тоа можеше и да се очекува проста раја повеќе ќе отидат на миле кузмановски отколку на некој ди-џеј или шотизнам,ама битно тиа што беме на ниво сите се покажаа мислев дека пак ќе стоат како кукли :D

Вечер на грег очекувам повеќе народ и по јако да возе (y)

п.с. слабо пички

Мислев дека ќе разочара маверик ама ме бендиса малце при крајот зафркна. Иначе слабо народ тоа можеше и да се очекува проста раја повеќе ќе отидат на миле кузмановски отколку на некој ди-џеј или шотизнам,ама битно тиа што беме на ниво сите се покажаа мислев дека пак ќе стоат како кукли :D

Вечер на грег очекувам повеќе народ и по јако да возе (y)

п.с. слабо пички
тоа дее....а и тија шо беа дојдени,90% беа или со дечковци или со машки у екипи(брат,братучед итн..) :D :D

мене Маверик не ме бендиса,беше на работ на разочарување (со сите тие адели и ријани...)..а затоа Грег си ја истера како шо требаше.Се на се,добра журка треба повеќе вакви настани.
п.с. мора да се спомнат Dj Acika & Dj Boc.A ми на напраја вечерта !

како можеше првиот ден ДА НЕМА ЛАДНО ПИВО АЛОООООООООООООООО

slabo,moze da se kaze deka epten slaba organizacija :)
da se nadevame deka narednata godina ako ima love sensation ke bide mnogu podobra od ovaa :)

Мене па Маверик повише ми се свиѓаше...синоќа ми беше мртво некако,дали оти претходната вечер се исфурав јако или нез шо беше.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom