L
Luki Junior
Гостин
Индија, Тајланд, Филипини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не бидеш ти вечерата...Намибија ( во некое племе да вечерам со домородците)
Ако одеш у Масачусец, оди у Провинстаун на Кејп Код.Словенија, Германија и Масачусетс (Америка). Да одам таму и по можност да останам во една од нив.
Ако одеш у Масачусец, оди у Провинстаун на Кејп Код.![]()
1Јамајка.
2.Камбоџа
3.Етиопија
Подобро да ме изеде лав него да ме избрца некоја крекајла во Њу Јорк![]()
Со оглед на тоа што животна желба ми е да шибам Латино-Американки, Мулаткињи, Црнкињи, па и Азијатки... вака би бил списокот ............ Мексико, Колумбија, Венецуела, Бразил, Јамајка, Јужна Африка .......... и може нешто Тајланд, Камбоџа, Виетнам... а Европава, како и САД, Канада, Австралија бљак таму ЈОК ............... арно ама сништата си се само сништа !
Ако ти е за секс тогаш шибај Колумбија (Меделин, градот на големите цицки или Картхина ако сакаш плажа и секс). Мексико е малку опасно а каде што не е е поскапо. Би ти ја препорачал Костарика место Јамајка. Јужна Африка ти е промашај оти таму сида има доста а и не е баш безбедено. Белците живеат во населби чии куќи во Јоханесбург и Кејптаун се оградени со бодликави жици на струја. Ако сакаш добар провод во африка цепај во Кенија. 10е смештај, жени на тон а има и што да се види. Азија ти е хаос, Тајланд, Филипините и Индонезија се топ![]()