Fantasy Serie A 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата Monsignor
  • Време на започнување Време на започнување
име: Кајгана
код: HswUlsM4

ова го пишам, без спејсови, без ништо. можеби дека поминаа две кола па не прима нови играчи, оти овде ништо не грешам.

име: Кајгана
код: HswUlsM4

ова го пишам, без спејсови, без ништо. можеби дека поминаа две кола па не прима нови играчи, оти овде ништо не грешам.

Место Кајгана проби ??????? :D Не знам зошто е сменето , но мене место Кајгана ,името на лигата е ???????... :свиркам:

ЕДИТ:некој навивач на Рома да кажи дали ке игра Балзарети. Бидејќи минатото коло се повреди со Интер,а гледав и не играше и за репрезентацијата на Италија,да не е нешто сериозно .

Edno prasanje.poenite se updateiraat Vo isto vreme Za site ili procedurata si ide poleka poleka ?

Одлично коло
55 поена, сметајќи ги оние -8 за измените

Половина од поените ми се од Кавани, кој ми е капитен :)

Со се измените (ако ми ги направи :D) 63 поена би имал... и се надевам, подобро место во лигата :)

54 ова коло, уште се држам на првото место:X3:
Ако го немав Кавани да земам 30 бода, ќе паднев многу.(y)

ја ова коло 70, у мај тим ми пишува дека сум 2ро на кајгана а прво на јувентусмк а кога ке отворам истата табела од прошло коло седи...?

ја ова коло 70, у мај тим ми пишува дека сум 2ро на кајгана а прво на јувентусмк а кога ке отворам истата табела од прошло коло седи...?

Сеуште не отишле апдејт на табелата
Тоа најверојатно ќе биде утре, евентуално вечер, но не верувам дека ќе се толку брзи :D

Мене ми вели дека сум 7мо, но далеку сум од тоа место.
Најверојатно на вкупните поени до сега, ги додава и поените од ова коло, и ти пресметува на кое место си (но кај останатите играчи важат вкупните поени, без последното коло)
Барем во мојов случај, се совпаѓа ова :)

На кајгана лигата сум 7 место, а на ЈувентусМК сум 9. Па не сум лош :)

Не бев лош минатите кола, но се одлучив да ја искористам едната вајлд карта

Прв состав
Buffon
Cannavaro, Lulic, Nagatomo
Vidal, Sneijder, Hamsik, Hernanes
Cavani, Milito, El Shaarawy

Клупа
Viviano, Pasqual, Piris, A. Costa, Florenzi, Cuadrado, Immobile

И добро го почнав колото :)

Првиот состав од 2-3 тима играчите... :P

Ништо, ова коло очекувам да потонам, ни замени имам напраено, ништо, пола тим не ми играт.:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom