Western & Southern Open - Cincinnati 2012

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Синсинати кај мажите?

• Федерер

Гласови: 9 37,5%
  • Ѓоковиќ

Гласови: 10 41,7%
  • Мареј

Гласови: 2 8,3%
  • Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Бердих

• Дел Потро

Гласови: 1 4,2%
  • Типсаревиќ

• Монако

• Некој друг (ќе наведам во мислење)

Гласови: 2 8,3%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ау не знам баш дали ритернот му е слаб во Синсинати... Баш одлично ритернира во Охајо, а згора на тоа многу е стабилен, нешто што не му одговара на Роџер. Е сега од друга страна ако Федерер сервира како што треба тогаш Новак ќе има големи проблеми, бидејќи знаеме колку е убиствен сервисот на Федекс.
Мое лично мислење е дека Ноле ќе победи денес и тоа 2-1 во сетови. И на спортска го ставив кец, 1.60 е коефициент. *

*За сите што навивате за Ноле знајте дека ќе изгуби чим ја го имам кец ставено. :icon_mrgr:
ne be prijatel..ta mu gledam statistika ...riternot mu ocaen vo Sinsi,ne e toa mislenje tuku brojki...a i shto rekov,nekako bezdushno igra.Sinoka go gledav lanskoto finale od USA Open so Nadal,kako drug igrac da gledav.Aj za deset minuti pocnuva...mislam i ovakov kako shto e ke go tepa na Federer.Trebalo da go igrash Real 3+

Не знам што е со Новак, али првиот сет е вџеб на Федерер. Ајде шампионе :vozbud:

Да ми каже човек дека ова е финале нема да му верувам. Како Федерер да игра против некој од Сарамзалино. Сервисов на Новак е очај....

Федерер си го клеца србчето, а тоа ми се допаѓа, МНОГУ:LOL:

20 мин и компир за Новак. Катастрофа:facepalm:

Samo nekoja eventualna povreda ke go ispere od ova, ako ne, ima dosta pari, neka gi vrati na site sto kupile vleznica, odnosno site onie koi bi prifatile refundiranje, osven fanovite na Fedeks, oni si go ladat, im odgovara ova. Nema smisla ova, ako i ponataka vaka se odneusva, bolje trening na amateri da gledas otkolku ova.

Стварно не знам што е ова. Барем нека предадеше пред време, немаше да јади ваков срам. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom