Western & Southern Open - Cincinnati 2012

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Синсинати кај мажите?

• Федерер

Гласови: 9 37,5%
  • Ѓоковиќ

Гласови: 10 41,7%
  • Мареј

Гласови: 2 8,3%
  • Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Бердих

• Дел Потро

Гласови: 1 4,2%
  • Типсаревиќ

• Монако

• Некој друг (ќе наведам во мислење)

Гласови: 2 8,3%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле коа ќе начекам вакви локуми во кладилница како Федерер-Томич, му дале над 20 гејмови 1.85 коефициент. Па тоа е поклон бе, како може овој Томич толку да го преценуваат тоа не ми е јасно, дрво невидено е. Али мене ме бутна Стосур-Макарова плуска ја имав, мислев ќе тераат три сета ама ништо.

Леле коа ќе начекам вакви локуми во кладилница како Федерер-Томич, му дале над 20 гејмови 1.85 коефициент. Па тоа е поклон бе, како може овој Томич толку да го преценуваат тоа не ми е јасно, дрво невидено е. Али мене ме бутна Стосур-Макарова плуска ја имав, мислев ќе тераат три сета ама ништо.
Во право си 19.5 беше у копачка си ја фатив - на другото ливче,ајде уште Чилиќ и Стан па да извадам некој денар :)

Поздрав @Jan Polat

j60Wc.png

:icon_lol:

Е ај дека неможеше Давиденко да изигра полош сет!!! 8 двојни сервис грешки и уште еден куп неизнудени грешки. Ноле го смете Николај во првиот сет со 6-0. Јас да бев 100 пати подобро ќе изиграв.
--- надополнето: 17 август 2012 во 01:44 ---
Јас се извинувам повреден бил Давиденко затоа и така лошо играл. Еве го предаде одма после губењето на првиот сет.

Каков коефициент сум испуштил :tapp::tapp:
Мислев дека е 1.50 е за Раонич , они 2 коефициент давале :facepalm:

Може да ме кошта голема пара, а овај Шарди толку пати ме паѓал против анонимни тенисери, сега ќе го тепа Мареј, па уште го сака мрежата на 4-3 и 30 30 кога се крши мечот....

Изненадување на Мастерсот во Синсинати (Western & Southern Open) предмалку приреди 38-миот светски рекет французинот Жереми Шарди кој го совлада бранителот на титулата Енди Мареј со 2:0 (6:4, 6:4). Мареј со овој пораз губи 910 АТП поени...
- Шарди е среќен губитник бидејќи испадна во квалификациите, но бидеќји Џон Изнер се повлече од турнирот Шарди како најдобро пласиран поразен тенисер во последното квалификационо коло беше вклучен во главниот ждреб. :icon_lol:

П.С. Го погоди од трета Андухар :icon_lol:

Раониќ би требало да го исплеска и Вавринка а?:D
Не викај 2 пати, Вавринка игра одлично на овој турнир, и веќе има две убедливи победи и тоа против двајца подобро рангирани тенисери од него, прво Ферер па после Нишикори. Иако Милош е фаворит сепак не го отпишувај прерано Станислас. Јас би ја играл плуска оваа, мислам дека ќе оди во три сета.

Не викај 2 пати, Вавринка игра одлично на овој турнир, и веќе има две убедливи победи и тоа против двајца подобро рангирани тенисери од него, прво Ферер па после Нишикори. Иако Милош е фаворит сепак не го отпишувај прерано Станислас. Јас би ја играл плуска оваа, мислам дека ќе оди во три сета.
Јас - си ја изиграв сепак 24,5 граница не е мало, па кој сака нека тепа...

Јас - си ја изиграв сепак 24,5 граница не е мало, па кој сака нека тепа...
Голема е таа граница, ако иде во два сета сигурно ја фаќаш ама ако е во три гарант ја утињаш, не ми се верува некој сет да заврши 6-0 или 6-1.

Голема е таа граница, ако иде во два сета сигурно ја фаќаш ама ако е во три гарант ја утињаш, не ми се верува некој сет да заврши 6-0 или 6-1.
Точно дека на 3 нема шанси ама кај маживе тешко се дешава пресврт, поготово на Мастерсиве, ако некој го земе мечот в раце во првиот сет го тера до крај, додека кај жените е обратно не се знае кога го губи сервисот кога паѓа формата итн.

Точно дека на 3 нема шанси ама кај маживе тешко се дешава пресврт, поготово на Мастерсиве, ако некој го земе мечот в раце во првиот сет го тера до крај, додека кај жените е обратно не се знае кога го губи сервисот кога паѓа формата итн.
Ќути еј, жените се циркус, нема сигурна победа таму освен Серена која многу тешко го губи својот сервис.
Според мене Венус-Стосур е 1 денес, добро играше Венус вчера, во добра форма е и мислам дека ќе победи, но од друга страна и Стосур изигра одлично вчера против Макарова така да ќе биде доста тешко али мислам дека ќе пресуди домашниот терен и за нијанса подобриот сервис на Венус.

Изненадување на Мастерсот во Синсинати (Western & Southern Open) предмалку приреди 38-миот светски рекет французинот Жереми Шарди кој го совлада бранителот на титулата Енди Мареј со 2:0 (6:4, 6:4). Мареј со овој пораз губи 910 АТП поени...
- Шарди е среќен губитник бидејќи испадна во квалификациите, но бидеќји Џон Изнер се повлече од турнирот Шарди како најдобро пласиран поразен тенисер во последното квалификационо коло беше вклучен во главниот ждреб. :icon_lol:

П.С. Го погоди од трета Андухар :icon_lol:

Шо да го погодам од трета, прво тепа со Матошевиќ, второ на Типса му се вртело и не беше доволно спремен за да игра. Е дојде на посериозен противник и се виде ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom