Eva Longoria

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Според мене мнгоу убава глумица, на темава може да ставате слики од неа, биографија и сл.

Eva%20Longoria-15.jpg
Eva-Longoria-12.jpg
eva-longoria-03.jpg
Eva-Longoria-11.jpg
Eva-Longoria-10.jpg
Eva-Longoria-09.jpg
Eva-Longoria-08.jpg
Eva-Longoria-06.jpg
Eva-Longoria-05.jpg
eva-longoria-04.jpg
eva-longoria-02.jpg
eva-longoria-01.jpg

Ева Лонгориа ќе рекламира секси долна облека
sps_EvaLongoriaL1v-seksi-dolna-obleka.jpg
Ѕвездата од Домаќинки наскоро можеби ќе стане новото заштитно лице на компанијата Ултимо и ќе рекламира секси долна облека за нив.

До сега нивниот асортиман го носеше Рејчел Хантер, а Ултимо весело ги тријат рацете бидејќи се надеваат на зголемување на нивната продажба со овој маркетиншки потег.

"Рејчел нас ни донесе 28 милиони фунти за две години. Доколку имаме некој како што е Ева сигурно оваа бројка ќе се зголеми двојно па дури и повеќе од тоа." - кажа еден од модните стручњаци на Ултимо.

"Таа е најпозната и најпосакувана ТВ личност на светот" - додаде тој.

Во конкуренција за престижната работа беше и Николета Шериндан, исто глумица од Домаќинки, но предноста на Лонгорија беше тоа што таа е 12 години помлада.​

EvaLongoriaL1v-seksi-dolna-obleka-01.jpg

EvaLongoriaL1v-seksi-dolna-obleka-02.jpg

Ева Лонгорија најубава?
Ти да не си се збунила нешто...

Колку поубави Ромки во Шутка има само...Еве ја твојата „најубава” глумица без шминка и без скапи филмски камери и ефекти.
eva_bez-sminka-01.jpg

eva_bez-sminka-02.jpg

eva_bez-sminka-03.jpg

Acid напиша:
Ева Лонгорија најубава?

Колку поубави Ромки во Шутка има само...Еве ја твојата „најубава” глумица без шминка и без скапи филмски камери и ефекти.
eva_bez-sminka-01.jpg

eva_bez-sminka-02.jpg

eva_bez-sminka-03.jpg

Не најубава, убава. Ама сликиве :pov:
леле.. кај ги најде жити се? грозна е :toe:

Acid напиша:
Ева Лонгорија најубава?

Токму овие слики сакав да ги ставам и јас.:) Ева Лонгориа ја краси само шминката.:wink:

I am a bitch напиша:
Не најубава, убава. Ама сликиве :pov:
леле.. кај ги најде жити се? грозна е :toe:
Тоа ти викам.
Не за џабе постои Гугл. Прво побарај повеќе слики, па после дојди до заклучок. Што се вика - барај second opinion. :wink:

Abe dostate site bez sminka se grdi to e fakt..! sminkata gi praj perfektni. I plus niska e mene ne mi e nisto posebno Eva Longoria .

MoNa` напиша:
Abe dostate site bez sminka se grdi to e fakt..! sminkata gi praj perfektni. I plus niska e mene ne mi e nisto posebno Eva Longoria .
Сигурна си дека сите без шминка се грди?

Добра Е,ама далеку од НАЈ НАЈ!!!

celebpic-evanomakeup.jpg

Ејсид тотално ми го смени мислењето за неа :)) Кога ја гледав на слики и на Очајни Домаќинки си викав колку е убава, ама сега .. :icon_lol: Али темава нека остане за ставање убави слики :)

Ece напиша:
Токму овие слики сакав да ги ставам и јас.:) Ева Лонгориа ја краси само шминката.:wink:

Jas pak mislam deka i so sminka ne e nisto posebno.A bez sminka pak...no comment,vo pravo e Acid :bravo: ,kakvi romki sum videla,Longoria voda im nosi!

Ne mi se sviga. Ne e losa ama ne e ni nesto posebno. Btw negde procitav i deka imala "plasticen" nos.

Acid напиша:
eva_bez-sminka-01.jpg

eva_bez-sminka-02.jpg

eva_bez-sminka-03.jpg

Баш као циганкине во Шутка:pos2::pos2:
Не е ништо посебно :toe::toe:

:) I jas se ubediv deka e cela samo faca so prilicno shminka i nisto drugo.
Kako lice mi bese stvarno slatka,ama kako telo nikogas ne me fascinirala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom