На највисоката жена во светот не и се пишува арно!

• Креатор на темата Креатор на темата MoNa`
  • Време на започнување Време на започнување

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Највисоката жена во светот, поради туморот кој е главниот виновник за нејзината висина, оди на лекување.

Yao Defen - пет сантиметри повисока од Sandy Allen од САД која во гинесовата книга на рекорди е евидентирана како највисока жена во светот, го започна третманот во болницата во Шангај.
Таму ќе се лечи од тумор на хипофизата, жлездата која е главен виновник за нејзината висина која изнесува фамозни 2,36 метри.
Третманот со кој ќе се лечи Јао е намалување на хормонот за раст, а после овој тип на лечење Јао ќе биде итно оперирана.

Wow ,sho nema po svetot videte od tumorot sho mozi da se napraj ..Sho mislite ima sansi da se izleci ova i da bide uspesna operacijata ili.. ?

Се надевам дека има шанси. Греота е. :(

hahaha so sto se ranela... :) luuuuuuuuuuuuuuuuuud
so trici

Абе за во сеир е ова?

Деца, срамота е што се смеете. Сериозно.

Stvarno greota tipkava. Daj boze da bide uspesna operacijata i da si se sredi i ona. Kujznae kolku i e tesko. :(

Fantom_oh напиша:
Абе за во сеир е ова?

A kazi kade ne znaev kade da go smestam kazete mi ako smetate deka ne e za ovde.

StevoMC напиша:
Ne se ranela toa e do hipofunkcija na hipofizata sto lacela golemo kolicestvo na hormon za rast.
Не го тупи бе...

Иначе ова е дефинитивно за во чек дис аут.

Леле нога човече...

И Стево не е хипофункција туку хиперфункција! едното од другото се различни како ден и ноќ.

Само глејте и ја штеката, колку тој чоекот е висока само штеката.... :)

сепак не би пукала сеир на темава!Жал ми е за женава..се само да не си и во кожа!Колку работи испуштила во животот!
Се надевам дека операцијата добро ќе и помине!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom