Патики за фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата Брзии
  • Време на започнување Време на започнување
wtf, првпат слушам -.^
Oвие ефтини патики се иначе се добри марки за футсал овие .. Јома имаше брат ми ваков модел 2 години играше со нив .. и само се излижа напред на левата ѓонот едно дупче од 1цм се направи ... после зеде Т5 :)

Oвие ефтини патики се иначе се добри марки за футсал овие .. Јома имаше брат ми ваков модел 2 години играше со нив .. и само се излижа напред на левата ѓонот едно дупче од 1цм се направи ... после зеде Т5 :)
Окулу 50 евра се во македонија, имам слушнато за овие топ флекс :)
--- надополнето: 28 јули 2012 во 20:01 ---
Ама ме збуни она јома.

Окулу 50 евра се во македонија, имам слушнато за овие топ флекс :)
--- надополнето: 28 јули 2012 во 20:01 ---
Ама ме збуни она јома.
Јома е марката :) како најк адидас што се ..

Добра марка се Јома бе...
Имав фудбал Јома, век беше :D

А и голем број добри европски тимови користат Јома опрема

Ерке, многу ги користат како светска марка :)

mat-star.jpg

Mat Star - Ефтини, издржливи, одлични за фудбал... Ги користам од мал и за ништо не би ги менал, да ми понудат некој поскапи патики од над 1000 денари за уличен фудбал би ги одбил.

[quote="Verdict, post: 5195341, member: 57569
Mat Star - Ефтини, издржливи, одлични за фудбал... Ги користам од мал и за ништо не би ги менал, да ми понудат некој поскапи патики од над 1000 денари за уличен фудбал би ги одбил.[/quote]
Јас само од овие купувам ... не дека се ефтини туку морам вакви да купувам .. напред ми е многу широка ногава и ако купам од други некој најк адидас овие јома ... ми пукаат одма од страна .. овие се тегнат и да пукнат 250 денари се .. али се тегнат од страна овие .

Ај бе не серите, тие ги купуваме дека се ефтини и ништо повеќе, да и за издржливи се слагам, ама дека се одлични за фудбал нема врска. Никако не лежат на нога т.е многу тенка подлога имаа долу и кога доаѓа до триење ќе пукаш кламбурци дома после.:D Треба со 3 пара чорапи да играш.:D А и напред голема гума играат и лесно се витка, ако не ја фатиш полна никако со шпиц неможеш силен шут да упатиш.
--- надополнето: 28 јули 2012 во 21:46 ---
chuteira+nike+mercurial+steam+v+junior+tf+original+frete+gratis+maringa+parana+brasil__30210B_1.jpg

mercurial nr.1

Ајде да ја прошириме малце темава. Ставајте сега кој според вас патики се најдобри за фудбал без разлика на цената или дали се копачки или обични/класични.
Според мене најдобри се: Adidas adiZero F50
adidas-f50-adizero-2-micoach-2.jpg

Eve 2 godini nosam redovno mercurial.Ni malku ne se skinati
Momentalno imam 2 para.Zolti postarive i rozevite novi sto se :D

Јас си ги купив овие за на вештачка трева.Сега за сега, најдобра патика за фудбал што сум ја носел.
39160.jpg

NIK_13022_F.jpeg

Најк Тиемпо, ова е стандард патика за фудбал, одлична е, наједноставна за изглед и мислам цената се движи од 1500 - 2000 денари
Lase3_K_whtblu_m.jpg

Најк Т90, ваков модел патика имам 1 и пол година и одлично ме служи, за полна измислени се патиките. Овие патики беа околу 3000-3500 денари кога ги земав, сега сигурно можеш поефтино да ги земеш.

Јас си ги купив овие за на вештачка трева.Сега за сега, најдобра патика за фудбал што сум ја носел.
39160.jpg
Кажи ми каде ги има во Скопјево и која цена се ?
Иначе има ли уште во Скопје некаде кај што се продаваат Jомa Патики ?

Кажи ми каде ги има во Скопјево и која цена се ?
Иначе има ли уште во Скопје некаде кај што се продаваат Jомa Патики ?

Порано имаше Јома во едно продавниче во Беверли Хилс, може да провериш таму.
Овие јас ги купив во Лондон, £39 на попуст од £60.Може да пробаш во Најк да ги побараш или да ги нарачаш преку ebay, само гледај пола број поголеми, пошто се МНОГУ тесни, скоро како Меркуриал.
Ако сакате повеќе за фудбалски патики, може да ги проверите овие сајтови.

http://soccerreviewsforyou.com/

http://www.footy-boots.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom