Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
да не знае некој колку ќе биде карта за sinester 2? премиерата е на 3 септември

The Transporter: Refueled - 17.09
Sicario - 24.09
The Intern - 24.09
Everest - 24.09
Pawn Sacrifice - 01.10
The Walk - 08.10
Crimson Peak - 15.10
Hotel Transylvania 2 - 22.10
Spectre 007 - 05.11

Дечки едно прашање....Имам две карти вечер за Everest филмот.....Е сега бидејќи се расипа планот за сопругата ке искористам една карта.Може на каса да земам само една карта а другата да ја земе друга личност?Или ако сака некој карта за филмот да го гледа слободно нека ми пише на ПП за подетално да се договориме.[DOUBLEPOST=1443524319][/DOUBLEPOST

Последно уредено:
Колку пари се картите за Martinian во кино милениум 2д и 3д?

фала а за студенти да не има нешо попуст?
Не се тие цени. Преку недела (освен вторник) цените се 230 и 320. Вторник е најевтино, 180 со 270, додека на викенд цените се 260 и 350. За студенти мислам имаше нешо некои 2-30 денари попуст (едно време имаше, не знам дали уште важи тоа), со тоа што тој попуст не важеше во вторник.

Не се тие цени. Преку недела (освен вторник) цените се 230 и 320. Вторник е најевтино, 180 со 270, додека на викенд цените се 260 и 350. За студенти мислам имаше нешо некои 2-30 денари попуст (едно време имаше, не знам дали уште важи тоа), со тоа што тој попуст не важеше во вторник.

Погрешно си го сфатил постот погоре.Членот погоре праша за цените во кино Милениум.Ти ги напиша цените од Синеплекс :)

Погрешно си го сфатил постот погоре.Членот погоре праша за цените во кино Милениум.Ти ги напиша цените од Синеплекс :)
Yup, сеа глеам, ваљда дека Милениум за мене не постои :).

Walk in the Woods - 5.11
In the Heart of the Sea - 3.12
Goosebumps - 3.12
Amy - 10.12
Love the Coopers - 10.12
Enklava - 17.12

А Hateful Eight на Тарантино каде им е? Треба да се болни да не го донесат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom