Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
гледам пепељари на седиштава ,ќе смее да се пуши или тие не се пепљари ?

Бонд нема да е во 3D :eek:
Какви пепељари бе, држачи за сок се тие...

Го нема таму Бонд со добра снимка на Замунда ,ќе треба да чекаме до крајов на годинава и бар уште 2 месеци и кусур за добра снимка
Кога го дочекав Бетмен, тогаш Бонд и остали што следуваат без проблем ќе ги дочекам.
Само за Хобитот може да ги прежалам тие пари.....за друго ништо!!!

Со денови се токмам да прашам дали има инфо за тоа дали ќе го даваат Хобитот. А, да, има инфо ? :D

Какви пепељари бе, држачи за сок се тие...
Што значи гратис сокче :vozbud: јас би сакал по можност Вива пошо "Природно си е природно" како што Тошо во рекламата што кажува

шала на страна супер е ќе си нарачаш сокче ,нешто за јадење ,само што малку ќе е глупаво ќе се слуша шушкање на кеси тропање на шишиња и др

Опаа , и твајлајт сага брејкинг даун парт ту ќе го даваат. Ако ако , нека земаат од малолетничките добра пара од старт на киното , да им тргне работата.

Туку 200 денари нека стаат карта . Ако е повеќе , ќе одам еднаш у 6 месеци на нешто специјално само .

Што значи гратис сокче :vozbud: јас би сакал по можност Вива пошо "Природно си е природно" како што Тошо во рекламата што кажува

шала на страна супер е ќе си нарачаш сокче ,нешто за јадење ,само што малку ќе е глупаво ќе се слуша шушкање на кеси тропање на шишиња и др

da da jadenje pa koa ke se raspali skara..pivo...:facepalm:

Некој ги праша на страната на ФБ дали веб страната ќе ја отворат пред 22ри.
Овие одговорија да.
На 35саата пред отварањето на киното уште не е отворена веб странанта за резервации.
И после викаат да не судиме пред време..

Со денови се токмам да прашам дали има инфо за тоа дали ќе го даваат Хобитот. А, да, има инфо ? :D
Има време за хобитот уште три и пол недели.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:01 ---
Кога го дочекав Бетмен, тогаш Бонд и остали што следуваат без проблем ќе ги дочекам.
Само за Хобитот може да ги прежалам тие пари.....за друго ништо!!!
Како успеа жити се да дочекаш до сеа да испадне добар торент за Бетмен.:гик: Ја имав карта за премиерата ама не отидов оти ми беше страв да не ме спука некој лудак маскиран као џокер, па после начекав по една недела друг слободен термин. :гик: Секако пред некој ден си најдов 1080p торент и целосно си уживав дома без никаков страв.:гик:

Инаку ќе ги испробаме cineplexx за хобитот, и за ништо друго годинава. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom