Блондинки или бринети?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување

Плавуши или бринети?

• Вкупно гласачи
    248
Иако мегу овие 2 брам плаво..и девојка ми е плавуша.Но сепак обожавам оноа...ептен црни коси :)

..мн поубава е бринета ..па некоја со тенок струк и онака висока..лепота...не дека плавине не чина..ама ипак поубава е онаа потемна:wink:..според мене...

Cel zivot sakam da sum brineta...(70% samo kolku da ne mi kazuvaat vicovi za plavushi) I sekoj pat frizerot me predomisluva poradi mojata natural plavka...whatever moram da se branam..ali premnogu fatalno mi deluva ona BLANSHIRANO plavo,pa i lokni zgora na se ufffff da ne re4am BUGARSKI PJEVALJKI:D

jas bev plavusa do skoro ama koga se bojadisav potemno brineta vsusnost otkriv deka izgledam daleku poubavo i poseksi svetlata kosa izgleda osteteno i prozirno pozdrav

Oбожавам плавуши а и женска ми е плавуша . Така да, да не слушнам лош збор за плавуши:smir:(барем сега за сега)

ubavinata na zenata doaga od nejzinite oci po mene od kosata mozda ama pred se da ima ponasanje na zena, da ima maniri, da bide nezna zenstvena, ko sto zenite sakaat pravo masko taka i nie sakame pravo zensko a denes zenata e zena dur ja onadis a posle se pretvara u maz mislam u ponasanjeto i mnogu odbiva toa, zatoa i seksot ne moze da funkcionira ako zenata ne sfati deka e zena i deka treba da bide fina lice pice sto se veli ako saka da dobie dobar sex, inaku neka si plati zigolo ama so nego itekako ke bide fina, ili vibrator.

бринети не за друго и јас сум една од нив ама сакам да видам како ке личам ако бидам плавуша:smir:

Бринети. Некако ми се онака посимпатични. Али може да се погоди и некоја плавуша да и фрлам око.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom