Ај сеа признајте си...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Sto znam ne se sekavam bas, ali znam deka jadev kotek posto mnogu skitav,togas bea slobodni vreminja po cel den igravme nadvor,lastik,krienka i dr...i koa ke vidam me fatilo 12h:toe:
Taman ke stignam doma eden shamar uste na vrata i mirno si zaspivam:)

Па вака
Еднаш на еден комшија му го скршив задноно стакло од колана
јадев една серија од мама па од тато
Тато не моеше да ги најт клештине во алатине и ме опра мавање а шо е најтрагично ко ме мавна негде 4 5 пати му ги видов во џепот и му викам абе тато во џепот ти се и ко ги виде ми рече нешо како мрш бе мајмун еден
Еднашка редевме камења на сред улица и се погоди еден комшија се акна со колата и ние сите се скривме кај мене зад куќа ама тој не виде и порано имав орешка и имавме 5 метра долги стапој и ко ни влезе со тој стапот од 5 метра 5 сантими го напрај и ко за малер само мене ме фати и сам ги тргав камењата
Врзвевме тоалетна хартија од една на друга страна на улицата и се криевма на орешката качени и стално имаше јаки заебанци со луѓево ама еден закочи силно и му зализга колата и удри в канти и ние се скапавме од смеење и не слушна дека сме на орешка и ко ме зеде со камен право в чело уште си имам лузна од него и така
ако ми текнит уште некое ќе ви кажам
ова е ко имав едно 7 8 години

Ми мавале шамарчиња, за уво ме потегнале ова она али до 7-8години ако нешо сум згрешила.Сега у скоро време ми немаат рака кренато...Само шо секој ден ги слушам како се дерат али добро тоа нормално си е (ваљда)

Одамна немам добиено ќотек.Последниот пат беше пред 5-6 години,се спречкав со мајка ми и ми врза една врела.Татко ми никогаш ме нема удрено.:)

Pred 7-8 godini ...ukradov od doma 10 marki u toa vreme , za da odam na fliperi .koga dojdov doma me cekashe asalen kjutek so sukalo ......toa mi stoi u sekjavanje

Кога лажев за една работа, ама не се сеќавам кога сигурно било мн. одамна кога сум имала 4, 5 години.

никогаш не сум јадел ќотек... бељаџија сум голем, и бунтовник ама не сум јадел ќутек. имам мнооооооогу толерантни родители :)

Вториот ќотек,ама вистински,го добив од татко ми на 23 години.Како не ме отепа не знам.:)
Му соопштив дека ќе се мажам.Тој, така ми соопшти дека не се согласува, со мојата одлука.
Ќе го памтам додека сум жива.Ни ги наруши односите,а тоа и ден денес влијае, на нашата комуникација.

лелеееее...ова не сум го кажала до сега никому.:icon_redf

paaa mene majka mi ne me tepala nikad ali zatoa baba mi me mavase so papuci hahaha...ne mi tekinja bas koga,ali sigurno bilo od nea...od nea ili od bratucedite moi poso uvek me tepaa...

Онака здрав ќотек сум добил во 2-ра средно кога лапав колата од дома во петок навечер за излегување, а на враќање ме начека стариот дома и стана лудница. Јас си влегувам дома, а типот си седи и ме чека... И ме начека, и здраво си добив.
Еве, си признав.

Од мајка ми никогаш не сум добила воспитна, ама од тато да.
Првиот пат беше кога бев 4-5 одделение основно, кога ми ги прегледуваше тетратките од училиште ... се налути дека сум пишувала лошо и ми врза јак шамар. Сега имам добар ракопис ... се учело од шамари мамата.
Вториот пат беше исто шамар во 1 година средно ... ме пријави еден колега на татко ми (пијаничиште тешко) дека сум пушела цигари пред зграда со албанец ... цел живот го мразам и ќе го мразам тоа скапано човечиште!
Третите два шамари беа кога мајка му на тато ме искуца кај него со иста ситуација ... мрндат народ бре ... кај ќе им оди душата на толкави лажги!!! Мислам, пушев да, ама ниедна ситуација нивна не беше точна.
Четвртиот и последен шамар беше кога завршив средно ... дозна татко ми како се вика тогашниот дечко ... беше хрват со малку понесекојдневно име, и нормално мислеше дека е албанец (таков ни е градот и постарите луѓе во него, јебеш га) ... после едно се направија, ама јас го јадев од неинформираност, мамата.

Денес немам трауми од тие шамарчиња, нормално, ама многу ги мразам луѓето што го с'скаа тато и тие неколку да ми ги даде. Си го сакам и ме сака, многу јасно, па не сум му ги земала за лошо ... знам дека моите родители и невозможното би го направиле за мене, па би ги разбрала потполно и повеќе шамари да имало порано:)

јас еднаш избегаф од дома за да одам на фудбал, цел ден ме немаше, и си идам дома и уште пресреќен, им велам, победивме, два гола јас дадов... Ко ме грабна мајка ми со една прачка, на грбов ко зебра бев.
Било да не се пофторит... Ајт

Eden dedo od komsii mi go navredi kuceto ( a toa e neprifatlivo i den-denes) pa jas fino ubavo mu spleskav 2-3 socni epiteta, za sto si dobiv duplo po gazot od tatko mi.

никогаш не ме тепале, карале и затоа сум макс. размазен. Но децата мои ќе ги стрoјам:)

Татко ми им велеше “Тражили сте - гледајте!“. Сепак. имаше во ќошот една прачка од лозје и ја викавме “правдата“. Се знаеше дека правдата ќе игра доколку нешто се случи ама, пак, бев такво неваспитано створење и се правев наудрено и велев : “Нема врска, во тоа време бев таму и таму и нема логика да се имаме сретнато со тој и тој за да го навредам или да му направам тоа и тоа. Ако не му верувате - прашајте го Х“.

Ваквото “полезно“ лажење ми го има спасено газот на неколку пати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom