Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку што се пишаа не дојдоа...
Како и да е одлична одбојка и одлична дружба треба почесто да се договараат вакви средби :icon_mrgr:

Лее, се осеќам како некој да ме истепал. Рацете ми се лом :D Како и да е, добро беше... крај краева, битна е дружбата :)

Е ова беше одбојка :icon_lol:
А бога ми и добри кебапи, помфрит и пивце за живце :pipi:
Ќе треба да повториме у брзо време додека иаме кондиција.
п.с.Игорче Трпевски вода може да му носи на ЅОНЕ :pos:

Треба да барам каде немам модрици ама за три саати ем да се наиграш ем да се изнајадеш и плус да се намуабетиш на пивце и ќебапи и те како вреди :D

Јас се извинувам што не дојдов, ми искочија семејни обврски и морав итно дазаминам надвор од Скопје.:)

Браво бе луѓе мои, олимпијадава очигледно добро си ја врши работата :icon_lol:

Јас се вратив во државава (и физички и ментално :icon_lol:), што значи кажувајте дали ќе има следна прилика, oдма се пријавувам.
1. Princess Of Evil

Игралиштето за одбојка на песок на градска плажа е отворено секој ден во термините од 10 до 24 часот и е бесплатно.

Закажувањето на термини може да се врши на телефоните: 3297 – 238 и 3297 - 320 секој работен ден до 16:30 часот или директно на игралиштето за одбојка.

Денес никој не се јавува, ќе пробам утре да дознаам кога има слободни термини (ако во меѓувреме не успее некој да ги добие).

Е така може јас да вртам нема да ми кренат може има шифра некоја да се провериме дали сме на иста бранова должина :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom