Хуманоста и донирањето

imam donirano na tie broevite so odi preku mobimak samo na toj nacin isto koga mi doaga nekoj na vrata davam sekogas moze da e sitno ama pak ne e bez ic:)

Не донирам јас ама татко ми донира кога може.И од кај татко ми на тие бореви што ѕвониш и ти одземаат пари.

jas doniram koga mozam..imam davano obleki,pari,vrteno na mobimak itn..ama krv nemam donirano nikad zasto jas nemam dovolno za mene..slabokrvna sum :(

На Мобимак броевите иам вртено и го прехранувам и облакам маалскиот домец така нареќен Џонка може некој го знае!

Имам донирано облека во Домот за деца без родители. Понекогаш им давам и по нешто ситно на циганчињата на улица. Убаво е да се помогне. :smir:

da sum doniral kako i materijalno taka i finansisko :)

Да секогаш донирам по некој динар за да помогнам во нешто,Кога има на телефизија дека треба да се донираат толку и толку пари одма зимам телефонот и донирам колку што можам

Донирам во супермаркет секој ден, ситнишот што ми останвит го ставам во кутија од црвен крст шо е покрај касата

секогаш кога можам донирам

Лани со меѓународна организиравме цел "хепенинг" поповод собрање средства за домот за деца без родители и собравме доста пари за да им земеме телевизор.(така решија)
Исто имам помагано во добротворните акции на Leo клубот на Скопје и ставам 10ки во кутиите на Lions кога имам ситно.
It's the most I can do, right now :smir:
Не донирам крв за да не утепам некој:pos2:

Па имам донирано неколку пати и од мобилен, а и на овие што идат по куќи детето болно ова она...операција... евра и ајде нека бега едно кафе. (мада овие што одат по куќи имам забележано дека истиот човек иди повеќе пати со различна слика и документи)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom